printlogo


کد خبر: 151242تاریخ: 1394/10/12 00:00
سلامت

جای خالی بیمه‌ها در حمایت از بیماران اعصاب و روان
وزیر بهداشت یکی از مشکلات جدی در حوزه سلامت کشور را مربوط به کمبود مراکز درمان بیماران اعصاب و روان دانست و از کم‌کاری بیمه‌ها در حمایت از این بیماران انتقاد کرد. به گزارش «وطن امروز»، سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت در این باره گفت: ما قول دادیم تا پایان دولت ۲۰ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های موجود کشور اضافه کنیم که
۱۰درصد از آنها را برای بیماران اعصاب و روان اختصاص می‌دهیم. وزیر بهداشت از حمایت بیمه‌ها به عنوان یکی دیگر از راه‌های کاهش مشکلات بیماران اعصاب و روان و سوختگی یاد کرد و افزود: متاسفانه به دلیل هزینه‌های بالا و مزمن بودن درد این بیماران، شاهد حمایت‌های خوبی از سوی بیمه‌ها نیستیم. هاشمی خاطرنشان کرد: هزینه‌های این بیماران زیاد است و منابع بیمه‌ها هم پاسخگوی این نیاز‌ها نیست اما یکی از منابع پیشنهادی ما برای کاهش مشکلات آنها، بستن عوارض بر کالاهای آسیب‌رسان سلامت است که از آن مسیر ارقام زیادی می‌توان کسب کرد که به طور ویژه می‌توان صرف گسترش تخت برای بیماران اعصاب و روان و همچنین سوختگی کرد.

سندسازی در بودجه اعتباربخشی بیمارستان‌ها
عضو شورایعالی نظام پرستاری کشور معتقد است بودجه اعتباربخشی بیمارستان‌ها در حد سندسازی است و اجرایی نمی‌شود. به گزارش «وطن امروز»، زینب فدایی، عضو شورایعالی نظام پرستاری کشور با اشاره به اینکه اعتباربخشی در بیمارستان‌ها اجرایی نمی‌شود و فقط در حد سندسازی است، گفت: ایمنی پرسنل بیمارستان‌ها و تجهیزات و وسایل مورد نیاز آنها در آیین‌نامه اعتباربخشی در نظر گرفته شده که اگر اجرایی شود هیچ‌یک از پرسنل و پرستاران با مشکلاتی در محیط کار خود مواجه نخواهند شد اما متاسفانه در این باره سندسازی شده و باعث بروز مشکلاتی برای کادر درمانی بویژه پرستاران شده است. به گفته وی، ایمنی پرستاران براساس استانداردها در بیماری‌های گوناگون باید رعایت شود و بیمارستان‌ها موظفند وسایل استاندارد در اختیار آنها قرار دهند، بر همین اساس به هر بیمارستان گواهی اعتباربخشی داده می‌شود اما این در حالی است که برای دریافت این گواهی، فردی را به طور نمادین مسؤول این کار می‌کنند. فدایی با اشاره به اینکه پیشگیری از بیماری‌های گوناگون و ارائه آموزش‌های لازم به پرستاران از جمله اقداماتی است که در هر بیمارستان باید انجام شود، عنوان کرد: مدیران باید به جای مخفی کردن برخی بیماری‌ها مانند آنفلوآنزا، آموزش دقیقی در این باره به پرسنل و مردم ارائه دهند و در این صورت است که از بروز بسیاری اتفافات جلوگیری می‌شود. عضو شورایعالی نظام پرستاری کشور خاطرنشان کرد: در اعتباربخشی، ارائه آموزش‌ها نیز مدنظر قرار گرفته اما متاسفانه سیستم ایمنی شغلی پرستاران در بیمارستان‌ها رعایت نمی‌شود در حالی که باید یک مسؤول ایمنی شغلی در هر بیمارستانی وجود داشته باشد که متاسفانه فقط به یک سمت دروغین بسنده می‌شود.


Page Generated in 0/0050 sec