پیام قدردانی مقام معظم رهبری
از برنامه «ثریا»
پیام قدردانی رهبر معظم انقلاب از برنامه ثریا که با موضوع جشنواره عمار از رسانه ملی پخش شده بود، از طریق دفتر امام خامنهای به تهیهکننده این برنامه ابلاغ شد. برنامه «ثریا»، با شعار «دیدبانی برای پیشرفت» چهارشنبهها ساعت 19:30 از شبکه یک سیما بهصورت زنده پخش میشود. محسن مقصودی، تهیهکننده و مجری برنامه «ثریا» در صفحه شخصی خود به این پیام اشاره کرد. متن پیام رهبر معظم انقلاب درباره برنامه گذشته ثریا که با موضوع جشنواره عمار پخش شد بهشرح زیر است: «از قول من از ایشان تشکر کنید، من امشب خیلی خسته بودم، نشستم این برنامه را تماشا کردم، واقعاً لذت بردم، هم آقای طالبزاده، هم مجری جوان و هم 3 فیلم کوتاهی که پخش شد، جالب بود. از چند نفر اشخاصی هم که آنجا بودند (میهمانها) تشکر میکنم». مقصودی در ادامه یادداشت خود نوشت: «خستگی
4 ساله ثریاییها با این پیام از تن به در شد. ثریا و جشنواره عمار همین که خستگی را از تن رهبر عزیزمان برای لحظاتی دور کردهاند افتخار میکنند و از محبت ایشان در رساندن این پیام صمیمانه قدردانی میکنند. آنقدر خوشحالم که نمیدانم چه بنویسم. خدا را شکر».
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان در جشنواره فیلم «عمار»:
در آینده اثری از غیرانقلابیها نخواهیم دید
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه سینمای دینی، سینمایی است که باید جامعه را با تمام واقعیتها آشنا کند، اظهار داشت: سینمای آرمانی باید انسان را از خیالپردازی بیرون آورد و قابل تحقق بودن آرمانها را به تصویر بکشد. این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه واقعبینی عنوانی بود که منحرفان از دین و انقلاب برای ادامه حیات خود برگزیدند، اظهار داشت: سینمای دینی به معنای واقعیبینی است و سینماگر دینی تنها واقعیتها را میبیند و آنها را بازگو میکند. حجتالاسلام والمسلمین پناهیان، ترسیم واقعگرایی را مساوی با حرکت ارزشی دانست و افزود: در کشور دو جریان خیالپردازان و واقعبینان وجود دارد که دسته نخست که همان خیالپردازانند، عقیده دارند راه غربیها و مسیر آنها صحیح است. حجتالاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه کسانی که براساس تفکر فمینیستی زن را تعریف میکنند، از واقعیت به دور هستند، تصریح کرد: هیلاری کلینتون که با آمدنش به کاخ سفید به نماد تفکر فمینیستی تبدیل شد، به اعتراف خودش سبب پایهگذاری داعشی شد که زنان را به بردگی میگیرد. وی با بیان اینکه فصل رویش سینما و شعر انقلابی و رویش تفکر انقلابی در جهان آغاز شده است، گفت: امروزه فصل رویشهاست و در آینده اثری از غیرانقلابیها نخواهیم دید.
حسن عباسی در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره «رسول آفتاب»:
عمار یاسرها در روز ۹ دی
میدان داری کردند
آیین تجلیل از برگزیدگان پنجمین جشنواره «رسول آفتاب»، عصر نهم دیماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد. رحیم مخدومی، دبیر جشنواره با گلایه از متولیان فرهنگی ادامه داد: هر سال با توجه به دغدغه متولیان فرهنگی جامعه گلایه میکنیم اما این گلایهها به گوش هیچ مسؤولی نمیرسد. امسال پنجمین دوره این جشنواره را پیش میبریم و فکر کردیم شکل گلایه خود را تغییر دهیم و به جای اینکه از مسؤولان بیدرد گلایه کنیم، از مسؤولان حزباللهی و متولیانی که داعیه ولایت دارند، گلایه کنیم. در ادامه این مراسم از کتاب مجموعه خاطرات «حرفهای درگوشی» اثر محمد اسماعیلزاده از انتشارات قبض ولایت رونمایی شد. در ادامه این مراسم حسن عباسی، کارشناس مسائل استراتژیک درباره 9 دی گفت: در سال 88 مانند 8 سال دفاعمقدس 8 ماه دفاع بصیرتی مردم ما اتفاق افتاد و در یومالله 9 دی عمار یاسرها در قدرت نرم میدانداری میکردند. وی افزود: فتنه پدیدهای تمامنشدنی در زندگی مومن است و خداوند فرموده شما را با فتنهها آزمایش میکنیم. در پایان این مراسم از حسین عبادپور در بخش عکس، مازیار بیژنی در بخش کاریکاتور، علیرضا قزوه در بخش شعر، احمد شاکری در حوزه داستاننویسی و غلامعلی نسایی در زمینه خاطره به عنوان چهرههای سال پنجمین جشنواره «رسول آفتاب» تقدیر شد. همچنین از خانواده شهدا از جمله مهدی مطلبی مؤلف کتاب «راز آنچه مرقوم داشتهاند»، شهید سیدمحمد رحیمی رایزن فرهنگی ایران در شهر مولتان پاکستان، شهید غضنفر رکنآبادی و حاجحسین همدانی شهید مدافع حرم تقدیر به عمل آمد.