براساس گزارش بانک مرکزی از متوسط قیمت خردهفروشی برخی مواد خوراکی در تهران در یک سال منتهی به 25 دیماه 1394، قیمت این مواد افزایش داشته است بهطوریکه در این مدت قیمت گروه لبنیات 6/8 درصد، قیمت تخممرغ 2/20 درصد، برنج 7/4 درصد، حبوب 5/27 درصد، سبزیهای تازه 9/18 درصد، گوشت قرمز 9/12 درصد، قند و شکر 7/15 درصد، چای 1/8 درصد و روغن نباتی 4/0 بالا رفته اما قیمت میوههای تازه با کاهش 5/9 درصدی و گوشت مرغ با افت قیمت 4/9درصدی روبهرو بوده است. در ادامه این گزارش آمده است که در یک هفته 18 تا 25 دی، قیمت تخممرغ معادل ۲ درصد افزایش یافت و شانهای 10300 تا 12 هزار تومان فروش رفت. همچنین در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 2/0درصد کاهش داشت. در این هفته در گروه برنج، بهای همه اقلام این گروه بدون تغییر بود اما قیمت لپه نخود معادل 1/0 درصد و لوبیا چشم بلبلی 6/2 درصد افزایش داشت. در گروه میوههای تازه نیز قیمت پرتقال درجه یک معادل 3/4 درصد، انگور 3/13درصد، موز 9/4 درصد و کیوی 2/3 درصد افزایش ولی بهای دیگر اقلام این گروه بین 1/0 درصد تا 8/4 درصد کاهش یافت. از سوی دیگر قیمت گوشت گوسفند معادل 4/4 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 6/0درصد و گوشت مرغ 3/0درصد افزایش یافت. بهای قند هم معادل 4/3 درصد، شکر 9/1 درصد و چای خارجی 6/2 درصد افزایش داشت و قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.