printlogo


کد خبر: 152949تاریخ: 1394/11/12 00:00
رویدادها

«فداییان خمینی» به کتابفروشی‌ها می‌آید
مجموعه «فداییان خمینی» از سوی نشر یازهرا(س) روانه بازار کتاب می‌شود. نشر یازهرا(س) در نظر دارد عناوین جدیدی را در قالب مجموعه «فداییان خمینی» روانه بازار کتاب کند. از جمله این آثار، کتابی است با عنوان «تنهای تنها» که به زندگی شهید علی بلورچی می‌پردازد. این اثر اولین جلد از مجموعه حاضر به شمار می‌آید. همچنین قرار است از این مجموعه خاطرات شهید حسین‌علی نوری، از شهدای استان همدان و اثری دیگر شامل 14 خاطره طنز از شهدا نیز منتشر شود و در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.

تجلیل از 2 شهید هنرمند در اختتامیه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
در آیین پایانی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از مقام شامخ 2 شهید هنرمند تئاتر با حضور خانواده‌های ایشان تجلیل به عمل می‌آید.  به گزارش ستاد خبری روابط عمومی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، طلبه شهید سیدحسن حسینی و شهید سیدجواد خلیلی 2 شهید هنرمند تئاتری هستند که در بخش ویژه‌ای از آیین پایانی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از مقام شامخ ایشان با حضور خانواده‌های این دوشهید دفاع‌مقدس تقدیر و تجلیل به عمل می‌آید.  مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر فجر ساعت 18:30 امروز در تالار وحدت برگزار خواهد شد. نیما دهقان، کارگردان آیین پایانی سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از همکاری یک گروه طراح 20 نفره برای طراحی سه‌بعدی و ویدئوگرافیک صحنه در این مراسم خبر داد. طبق گفته این کارگردان قرار است شیوه اجرایی نوینی برای مراسم اختتامیه جشنواره اجرا شود و صحنه به صورت یک فضای سه‌بعدی و ویدئوگرافیک طراحی شده است. همچنین در مراسم اختتامیه سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر و در بخش بزرگداشت، از منیژه محامدی، بهزاد قادری و ایرج صغیری تقدیر به عمل خواهد آمد.

   پیام دبیر سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر به مناسبت گشایش جشنواره
محمد حیدری، دبیر سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر به مناسبت آغاز این رویداد سینمایی پیامی را منتشر کرد. در متن پیام آمده است:
« به نام همو که عادل است و زیبا و هنردوست
از زمان ورود قطار به ایستگاه در نخستین تصاویر برادران لومیر تاکنون که بیش از یک قرن از عمر سینما می‌گذرد، می‌توان گفت دهه‌ای در این قرن نبوده که سینما به تناسب زمانه و اقتضائات آن تغییر نکرده باشد. از ویژگی هنری این رسانه تا محتوای ناظر به زمانه‌اش دچار تحول شده است. سینمای ایران اگرچه به دلیل تعریف بومی‌اش در مقطعی از رشد و پوست انداختن آن از بسیاری جهات در معادلات جهانی رایج ارزیابی نشده و همین کمی قائم به ذات جلوه‌اش داده اما بدیهی است که آرمان آن همسویی و توازن با استانداردهای جهانی و موقعیت افتخارآمیزش با توجه به ارزش‌های ملی و بومی‌اش است. امروز توجه به زمانه و نیاز روز و استانداردهای منطقی قابل حصول یک ضرورت است، حتی اگر رسیدن به این استانداردها صرف هزینه، زمان و صبر بطلبد. حرکت به سمت نوگرایی، احراز استانداردهای سینمایی در حد مقدورات و توجه به فیلمنامه به عنوان مبانی حرکت به سمت آرمان‌ها ضرورت‌هایی هستند که ذکر و مرور آن را به مثابه وظیفه در این مکتوب مختصر لازم دانستم. سینمای ایران سینمای پرفخری است که فخر و وزنش با تلاش همسو و مجدانه و همدلی نسل پویا و جویای جوان که با اقتدار آمده‌اند، در کنار احترام ویژه به گذشتگان این «هنر-صنعت» و دستاوردهای‌شان ده چندان خواهد شد. این آرزوی بزرگی نیست. دست به دعا برداریم که برآورده شود و برگی شود از دفتر افتخارات ملی این سرزمین همیشه سربلند».


Page Generated in 0/0075 sec