معاون محیطزیست استان تهران:
کیفیت هوای پایتخت ناسالم است
براساس اطلاعات ایستگاههای سنجش آلودگی هوا کیفیت هوای تهران طی روز یکشنبه برای گروههای حساس جامعه در شرایط ناسالم قرار گرفت. محمد رستگاری، معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیطزیست استان تهران درباره کیفیت هوای روز یکشنبه تهران اظهار داشت: براساس دادههای به دست آمده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوا کیفیت هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس جامعه قرارگرفت.وی به باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: رسیدن میانگین شاخص ذرات معلق کمتر از
5/2 میکرون به عدد 135 بیانگر قرارگیری هوای پایتخت در شرایط ناسالم است. معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیطزیست استان تهران تاکید کرد: سالمندان، کودکان و بیماران ریوی، قلبی و تنفسی از حضور، تردد و انجام فعالیتهای ورزشی و بدنی در فضای آزاد خودداری کنند و سایر شهروندان تا حد امکان از وسایل نقلیه شخصی خود استفاده نکنند.
تعطیلی زنگ ورزش مدارس
این در حالی است که اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزشوپرورش شهر تهران اعلام کرد: «به دلیل آلودگی هوا زنگ ورزش مدارس تهران دوشنبه و سهشنبه (امروز و فردا)
تعطیل است. بر پایه این گزارش، به دلیل آلودگی هوا، زنگ ورزش در روزهای دوشنبه و سهشنبه 26 و 27 بهمنماه در تمام مدارس تهران تعطیل است».
حمایت کمرنگ دولت
از بیماران سوختگی
«طبق وعدههای دولت قرار بود تا پایان سال 94، 2هزار و400 تخت سوختگی داشته باشیم که در حال حاضر 886 تخت بیشتر نداریم و تعداد تختهای استاندارد سوختگی کمتر از 5 عدد در کشور است». به گزارش فارس، محمدجواد فاطمی، رئیس مرکز تحقیقات سوختگی ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: از لحاظ درمان و همچنین فضای فیزیکی بیمارستانها هیچ استاندارد مطلوبی نداریم ضمن اینکه تنها در تهران با 15 میلیون جمعیت یک بیمارستان سوختگی وجود دارد که آن هم 40 سال پیش ساخته شده و با توجه به رشد جمعیت هیچگونه افزایش تخت و بخش بیمارستانی نداشتیم. وی بیان داشت: برای بیمار سوختگی باید یک اتاق ایزوله و استاندارد یک تخته داشته باشیم که متاسفانه در اتاقهای سوختگی 6 مریض به طور همزمان بستری هستند. به گفته رئیس مرکز تحقیقات سوختگی ایران، به طور متوسط روزانه
10 نفر در کشور بر اثر سوختگی جان خود را از دست میدهند و این در حالی است که تمام این موارد قابل جلوگیری و پیشگیری است. وی افزود: لباس سوختگی جزو واجبات درمان این بیماران است که بین یکمیلیون تا 8 میلیون تومان هزینه دارد که این لباسها بیمه نیست و هر 6 ماه یکبار باید عوض شود.
کشف 300 هزار حلقه
نرمافزار غیرمجاز
بیش از 300 هزار حلقه نرمافزار غیرمجاز توسط کارشناسان صیانت و بازرسی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشف شد. به گزارش «وطن امروز»، محمدامین مرندی، دبیر کمیته صیانت و بازرسی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال در اینباره اظهار داشت: واحد صیانت و بازرسی مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال از ابتدای راهاندازی خود در سال 94، تاکنون بیش از یک میلیون محصول غیرمجاز را کشف و ضبط کرده و فعالان حوزه نرمافزارهای رایانهای که مجوز فعالیت در این عرصه نداشتهاند را شناسایی و جهت دریافت مجوز راهنمایی کرده است. وی افزود: با بررسیهای صورتگرفته توسط کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، در هفته گذشته، محصولات مشکوک دیجیتالی شناسایی شد و پس از هماهنگی با پلیس امنیت و دریافت دستور مقام قضایی، به انبار محصولات مراجعه و بیش از 300 هزار حلقه محصول غیرمجاز را کشف و ضبط کردیم و محل توسط پلیس امنیت پلمب شد. دبیر کمیته صیانت و بازرسی مرکز رسانههای دیجیتال خاطرنشان کرد: تعدادی نرمافزار در رسانههای گوناگون کشورمان تبلیغ میشوند که مجوز فعالیت را از این مرکز دریافت نکردهاند و رسانه ملی به این قانون توجه نمیکند.