رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: با توجه به اینکه قیمت هرکیلوگرم دام زنده سبک و سنگین بهترتیب ۱۰ و ۱۲ هزار تومان است، گوشت لاشه آنها باید بهترتیب ۲۲ و ۲۴ هزار تومان به فروش برسد اما این محصولات تا ۳۵ و ۳۶ هزار تومان در بازار قیمت دارد. احمد مقدسی در گفتوگو با تسنیم، درباره دلایل افزایش قیمت گوشت در بازار مصرف اظهار کرد: برخلاف افزایش قیمتی که در بازار مصرف شاهد هستیم، قیمت فروش دام زنده دامداران کاهش یافته است بهطوری که قیمت گوشت گوساله (500 کیلوگرمی) از 11هزار تومان به مرز 10هزار تومان و دام سبک (گوسفند) از 13هزار تومان به 12هزار تومان رسیده است. وی با بیان اینکه مسؤولان نظارتی باید بر فروش این محصولات در بازار مصرف نظارت کنند، افزود: تولیدکنندگان نمیدانند این فاصله زیاد تولید تا مصرف چگونه ایجاد میشود و چهکسی در این میان سود میبرد. رئیس انجمن صنفی گاوداران ادامه داد: برای افزایش قیمت این محصول؛ مواردی مانند صادرات یا متهم کردن گاودار به گرانفروشی در حالی مطرح میشود که صادرات دام زنده 2 سال است که در حال انجام بوده و موضوع جدیدی نیست و افزایش نیز نداشته است، دامداران علاوه بر اینکه قیمت محصولات خود را افزایش ندادهاند، بلکه کاهش قیمتی در فروش محصولات خود داشتهاند. وی همچنین گفت: صادرات دام زنده ما در حجم کوچکی صورت میگیرد و تأثیری روی تنظیم بازار ندارد. مقدسی تصریح کرد: با قیمت
11 هزار تومانی دام سنگین (گوساله زنده)، قیمت هرکیلوگرم گوشت لاشه گوساله با در نظر گرفتن استخوان، آلایش و هزینههای حملونقل و ... 22هزار تومان میشود و دام زنده سبک (گوسفندی) نیز بعد از اینکه بهصورت شقه درآید باید کیلویی 24 هزار تومان به فروش برسد. وی با بیان اینکه بدعت بدی ایجاد شده که قیمت هر کالایی در کشور بالا رود، دیگر پایین نمیآید، افزود: قیمت گوشت گوساله در حالی در بازار مصرف 35 هزار تومان به فروش میرسد که قیمت این محصول باید
22 هزار تومان باشد. مقدسی اظهار کرد: این افزایش قیمت در بازار مصرف، در حالی ایجاد شده است که دامداران قیمت هرکیلوگرم گوشت گوسفندی و گوساله خود را کاهش دادهاند.