گروه اجتماعی: «یک بخش از رنگهای خوراکی موجود در بازار به صورت جعل و تقلب است. مانند رنگهایی که زمانی از کشور عربستان وارد میشد». بهروز جنت، مدیر کل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره سلامت رنگهای خوراکی که این روزها شاهد افزایش استفاده از آنها در بین مردم هستیم، با بیان اینکه در حال حاضر چند نوع رنگ خوراکی در بازار داریم، به ایسنا گفت: یک بخش از رنگهای خوراکی موجود در بازار به صورت جعل و تقلب است. مانند رنگهایی که زمانی از کشور عربستان وارد میشد. وی افزود: در عین حال یکسری از رنگهای خوراکی تولید داخل کشور هستند. حال بخشی از این رنگهای تولید داخل، طبیعی بوده و ما آنها را تایید میکنیم. بنابراین این رنگها مورد تایید سازمان غذا و دارو بوده و مجوز این سازمان را دارا هستند. بنابراین ما مجوزها را به صورت هدفمند ارائه میکنیم. یعنی برای مثال میگوییم از یک رنگ خوراکی خاص تنها باید در شیرینیفروشی استفاده کرد و نباید در منزل مصرف شود. وی با بیان اینکه در گذشته حجاج این رنگها را از مکه با خود میآوردند که آنها مورد تایید نیستند، اظهار کرد: این رنگهای خوراکی که از کشورهایی چون عربستان وارد میشد، بیشتر هندی بود و مورد تایید ما نبود. جنت تاکید کرد که البته ممکن است روند تولید رنگهای خوراکی مجاز متفاوت باشد. بر همین اساس ممکن است یکی از آنها سرطانزا بوده و دیگری سرطانزا نباشد. برای همین هر یک از رنگهای خوراکی گروهبندی خاصی دارند.