براساس گزارش بانک مرکزی، طی یک سال اخیر قیمت حبوبات 7/31 درصد، برنج 5/16 درصد، سبزی 2/35 درصد، قند و شکر 9/17 درصد و چای 8/14 درصد افزایش یافته است. بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خردهفروشی برخی مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 27/1/95 را منتشر کرد که براساس این گزارش نرخ ۴۲ قلم کالا در ۱۱ گروه اعلام شد. براساس این گزارش، نرخ ۵ گروه مواد غذایی حبوب، تخممرغ، میوههای تازه، سبزیهای تازه، قند و شکر افزایش یافت. نرخ ۳ گروه برنج، گوشت قرمز و گوشت مرغ کاهش یافت و نرخ گروه لبنیات، چای و روغن نباتی در هفته یادشده نسبت به هفته مشابه ماه قبل ثابت مانده است. در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. بهای تخممرغ معادل 0/1 درصد افزایش یافت و شانهای ۷۵هزار تا ۱۰۰هزار ریال فروش میرفت. در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک بدون تغییر بود. بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 8/1 درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو 1/0 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب بهای لپه، نخود و لوبیا چیتی ثابت بود. قیمت لوبیا سفید معادل 1/0 درصد و لوبیا قرمز 7/0 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 3/0 درصد تا 0/1 درصد افزایش یافت. در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری طالبی عرضه نمیشد و نارنگی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه قیمت نارنگی معادل 6/0 درصد و لیموشیرین0/7 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 2/0 درصد تا ۷/۷ درصد افزایش داشت. در گروه سبزیهای تازه قیمت سبزیهای برگی بدون تغییر بود. بهای خیار معادل 6/4 درصد و پیاز ۴/۴ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 5/4 درصد تا 2/17 درصد افزایش یافت. در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۲/۲ درصد و گوشت مرغ 1/2 درصد کاهش داشت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود. در این هفته بهای شکر معادل 5/0 درصد افزایش یافت. قیمت قند، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود. براساس گزارش بانک مرکزی در یک سال منتهی به تاریخ یادشده نرخ گروه لبنیات 8/5درصد، تخممرغ 4/6 درصد، برنج 5/16 درصد، حبوب 7/31 درصد، میوههای تازه ۴/۴ درصد، سبزیهای تازه 2/35 درصد، گوشت قرمز 9/5 درصد، قند و شکر 9/17 درصد و چای 8/14 درصد کاهش یافت و نرخ 2 گروه گوشت مرغ 5/13 درصد و روغن نباتی 1/0 درصد کاهش یافته است.