ارتباط یونایتد و لستر؛ 2 دنی و بقیه
اندی میتن: دنی درینکواتر در فاصله 5 مایلی اولدترافورد بزرگ شد و بلیت تمام بازیهای خانگی یونایتد را در جایگاه «ایست استند» داشت، جایی که هفته به هفته بازی الگوهایش، روی کین و پل اسکولز را تماشا میکرد. دنی درینک واتر هم به اولدترافورد میآید اما نه بهعنوان یک تماشاگر، بلکه بهعنوان یکی از کلیدیترین مهرههای تیمی که در آستانه قهرمانی لیگ برتر است.
درینکواتر در آکادمی منچستریونایتد رشد کرد. درست که هرگز در ترکیب تیم اصلی قرار نگرفت (او در بازی آخر فصل 2008-2009 روی نیمکت یونایتد مقابل هال سیتی بود) اما هرگز ارزش آموزشی که در باشگاه دید را فراموش نمیکند: «یونایتد ریشه من بود و هرچی بلدم را یونایتد یادم داد. چیزی که در یونایتد یاد میگیری داشتن یک مغز فوتبالی درسته». دنی سیمپسون برعکس دنی درینکواتر، 8 بار برای تیم اول یونایتد، تحت رهبری سر الکس فرگوسن بازی کرد. اما بعد از چندین بار قرض دادن به تیمهای مختلف بالاخره در سال 2010 به نیوکاسل فروخته شد و سال 2014 راهی لستر شد.
اما ارتباط یونایتد و لستر فقط به 2 دنی محدود نمیشود. متی جیمز 24 ساله هافبک مستعدی است که این فصل را به خاطر مصدومیت از دست داد. او هم مثل درینکواتر بدون اینکه به تیم اول یونایتد برسد، آکادمی باشگاه را ترک کرد. ریچی دلائت که فصل را برای لستر شروع کرد و حالا به صورت قرضی برای میدلزبورو بازی میکند هم بازیکن سابق یونایتد است که 6 بار هم برای تیم اول بازی کرده است. تام لاورنس دیگر بازیکن لستر است که به شکل قرضی در چمپیونشیپ برای بلکبرن بازی میکند. لاورنس تنها یک بار برای تیم اول بازی کرد اما در این بازی با رایان گیگز تعویض شد که نهصد و شصت و سومین و آخرین بازیاش برای یونایتد را تجربه کرد. لستر حتی یک بازیکن سابق جوانان یونایتد را به صورت قرضی در ام.ال.اس دارد: جک بارمبی که اتفاقا هفته پیش اولین گلش برای پورتلند را هم زد. حتی تام کلورلی هم پیش از این برای لستر، وقتی در لیگ یک بود بازی میکرد. کافی نیست؟ باشه. کسپر اشمایکل. کسپر وقتی پدرش در اوج افتخار یونایتد درون دروازه تیم سر الکس فرگوسن میایستاد قهرمانی لیگ برتر را روی چمن اولدترافورد تجربه کرده است، بهعنوان یک بچه هوادار. اما کسپر میتواند خودش فاتح لیگ برتر در اولدترافورد شود. لسترسیتی در تاریخ 132 سالهاش هرگز قهرمان انگلیس نشده است. اما لستریها سال 1963 به رهبری مت گیلیس، در یکی از سردترین زمستانهای قرن بیستم انگلیس که برایشان لقب «پادشاهان یخی» را به همراه آورد، خیلی به این افتخار نزدیک شدند. اما افت وحشتناکشان در مقطع پایانی فصل که تنها یک پیروزی از 9 بازی آخر را برایشان به همراه آورد، باعث شد تا در لیگ چهارم شوند و فینال افای کاپ را هم به منچستریونایتد ببازند. این اولین جام یونایتد بعد از فاجعه مونیخ بود.
با این وجود گیلیس که خودش بازیکن سابق لستر هم بود با بردن فینال جام اتحادیه در سال 1964 بهعنوان بزرگترین مربی تاریخ لستر شناخته میشود.
جلالی راست میگوید یا مدیرعامل سایپا؟
مدیرعامل باشگاه سایپا تاکید دارد که قرارداد سرمربی این تیم یک میلیارد و 200 میلیون تومان است، این درحالی است که خود جلالی تاکید دارد که تنها 600 میلیون دریافت کرده است. حق با کدام یک از آنهاست؟ به گزارش شفقنا ورزشی، بعد از شکست سایپا برابر استقلال حاشیههای زیادی این تیم را در برگرفت. مجید جلالی بشدت نسبت به داوری معترض بود و دلیل نتایج بد تیمش را به داوریهای مشکوک نسبت داد، این درحالی بود که هیات مدیره باشگاه سایپا سرمربی تیم را مقصر دانست و حتی بحث اخراج این مربی باتجربه رسانهای هم شد. مدیر عامل باشگاه سایپا علیه مجید جلالی دست به افشاگری زد و اعلام کرد رقم قرارداد او یکمیلیارد و 200 میلیون تومان است. اما آقا معلم تاکید کرد هیچگاه چنین مبلغی را دریافت نکرده است و مبلغ قرارداد او رقمی است که به سازمان لیگ اعلام شده است یعنی 600 میلیون تومان و البته او تاکید داشت حتی از این مبلغ هم مقداری کم شده است و بقیه آن را هم دریافت نکرده است. در فوتبالی که لقب حرفهای بودن را یدک میکشد حق با چه کسی است. آیا مدیرعامل سایپا راست میگوید یا سرمربی اخلاقمدار این تیم؟ که البته این هم جزو سوالهای زیادی است که پاسخ به آن به خاطر شفافیتی که وجود ندارد غیرممکن است.