printlogo


کد خبر: 157073تاریخ: 1395/2/18 00:00
اخبار

جامع‌ترین کتاب دفاع‌مقدس در «شهر آفتاب»
کتاب «حماسه‌های نامداران گمنام» تالیف رضا میرزایی دارای ناگفته‌هایی از دفاع‌مقدس از سوی انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس منتشر و در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب عرضه شد.  به گزارش فارس، سردار رضا میرزایی در این باره گفت: کتاب «حماسه‌های نامداران گمنام» را با توجه به اینکه پس از پایان دفاع‌مقدس در یادمان‌ها و مناطق عملیاتی جنگ 8 ساله بوده‌ام تالیف کرده‌ام زیرا احساس می‌کردم کتابی لازم است تا اتفاقات عملیات‌های آن دوران را به صورت کامل بازتاب دهد.  میرزایی گفت: به نظرم رسید کتاب‌هایی که تا به حال در حوزه دفاع‌مقدس آن هم با رویکرد ارائه اطلاعات از عملیات‌ها و رویدادهای دفاع‌مقدس منتشر شده تنها به گوشه‌ای از آن روزها پرداخته اما در این کتاب تمام عملیات‌ها و یگان‌های عمل‌کننده از ارتش، سپاه بسیج و نیروهای مردمی مورد اشاره قرار گرفته‌اند.   مولف کتاب «حماسه‌های نامداران گمنام» که خود از جانبازان دفاع‌مقدس است، گفت: هر کدام از ارگان‌های نظامی عملیات‌ها و عملکرد خود را منتشر کردند اما این کتاب تمام اتفاقات را تجمیع کرده که کارشناسان نظامی از یگان‌های مختلف درباره آن نظر مثبت دادند.

لبیک رئیس رسانه ملی به فرمایشات رهبر انقلاب
در پی بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان و بیان دغدغه‌های ایشان درباره لزوم توجه رسانه ملی به تولید برنامه‌های مناسب برای نسل جوان و نوجوان کشور، رئیس رسانه ملی با انتشار پیامی ضمن تاکید بر توجه ویژه به دغدغه‌های رهبری معظم انقلاب، تبعیت از رهنمودهای معظم له را راهگشای همه مسائل دانست. در متن پیام محمد سرافراز آمده است: «رهبر فرزانه انقلاب در دیدار روز گذشته خود  با معلمان و دانش‌آموزان به مناسبت روز معلم ضمن گلایه از صداوسیما در ضعف برنامه‌سازی برای طیف نوجوان و جوان، توصیه‌هایی را نیز  به رسانه ملی در ارتباط با این قشر از جامعه ایراد فرمودند که نشان از تیزبینی و دقت و درایت ایشان در ارتباط با رسانه ملی و ضرورت برنامه‌سازی برای نسل نوجوان و جوان و نیازهای این نسل دارد.  ایشان در فرازی از سخنان خود فرمودند برنامه‌های تلویزیون در بخش آموزش متناسب با نیاز جوانان نیست و در همین زمینه به توجه ویژه بر ابعاد دینی و اخلاقی برنامه‌ها تاکید کردند. صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران از این طریق به فرمایشات معظم‌له، لبیک گفته و به برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های متناسب، برای تحقق مطالبات رهبری خواهد پرداخت و به منظور رفع دغدغه‌‌های رهبر معظم انقلاب آمادگی خود را برای بهره‌گیری از نظرات نخبگان و کارشناسان  اعلام داشته و در این زمینه تلاش خواهد کرد با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و استفاده از کارشناسان متخصص، بسترها و زیرساخت‌های لازم را برای تحقق منویات رهبری در توجه به نیازهای جوانان و تولید برنامه‌هایی به شیوه‌های هنرمندانه و کارشناسانه برای اقناع فکری، روحی، دینی و علمی آنان فراهم آورد.  بی‌شک رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب برای همه دلسوزان به اسلام و نظام فصل‌الخطاب است و تبعیت از رهنمودهای معظم‌له راهگشای همه مسائل خواهد بود».
 
مهدی حسینی‌وند، تدوینگر فیلم «بادیگارد»:
حیدر، حاتمی‌کیاست
تدوینگر فیلم «بادیگارد» گفت: ابراهیم حاتمی‌کیا زمانی که سوژه‌ای برای پرداخت انتخاب می‌کند باید حتماً آن را بفهمد و درکش کند.  مهدی حسینی‌وند درباره تدوین فیلم سینمایی «بادیگارد» گفت: کار کردن با ابراهیم حاتمی‌کیا بسیار سخت و لذتبخش است. به دلیل اینکه او جزو آن دسته از کارگردانانی است که در تمام مراحل کامل شدن فیلم سینمایی خود حضور دارد و جزء به جزء آن را دنبال می‌کند.  وی ادامه داد:‌ شخصاً حاج‌حیدر را پذیرفته بودم و آن را به‌عنوان یک قهرمان کاملاً دوست داشتم. جدای از این مباحث به لحاظ حسی و  عاطفی بشدت به این اثر سینمایی نزدیک شده بودم. زمانی که مراحل فنی فیلم به اتمام رسید و برای نمایش آماده شد وقتی آن را دیدیم دریافتیم تأثیرات حسی که مد نظر داریم، در فیلم انجام شده است. با حاج‌حیدر احساس نزدیکی می‌کنم و به او نیز حق می‌دهم.  حسینی‌وند با انتقاد از برخی نقدهای غیراصولی و کارشناسی، گفت: در جایی خواندم که نگارنده عنوان کرده بود «حاج‌حیدر چرا از مردم طلبکار است»، اتفاقاً به نظر من حاج‌حیدر از مردم طلبکار نبود اما در رسانه‌ها هیچکس جواب این نقد را ندارد. با کمی نگاه منصفانه متوجه می‌شدیم که حیدر از مدیران و مسؤولان طلبکار بود. شاید حیدر خود حاتمی‌کیا بود و احساس می‌کنم به خودش بسیار نزدیک است.


Page Generated in 0/0067 sec