printlogo


کد خبر: 157697تاریخ: 1395/2/29 00:00
بذله‌گویی‌های معاون سیمای رسانه ملی در معارفه علی‌عسگری و تودیع سرافراز
حکمت ردیف صندلی آشنا

گروه فرهنگ و هنر: دیروز رئیس جدید صداوسیما در حضور اهالی جام جم معارفه شد. علی عسگری که گفته است به عمق میدان صداوسیما آشناست، در پی استعفای سرافراز از سوی رهبر انقلاب به ریاست سازمان صداوسیما منصوب شد. این مراسم با حاشیه‌هایی همراه بود که از آن جمله می‌توان به بذله‌گویی‌های پورمحمدی درباره استعفای سرافراز و واکنش‌های لاریجانی و سرافراز اشاره کرد.
پورمحمدی البته با کنایه ای به حسام آشنا که در جلسه حضور داشت به مشکلات بودجه‌ای صداوسیما هم اشاره ای کرد. به گزارش فارس، مراسم تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید سازمان صداوسیما انجام شد و عبدالعلی علی‌عسگری حکم ریاست خود را از حجت‌الاسلام سیدهاشم رسولی‌محلاتی، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حضور علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد.
 سرافراز پدیده بود، علی‌عسگری هم !
 علی‌اصغر پورمحمدی، معاون سیما در این مراسم طی سخنانی گفت: قرار نبود صحبت کنم ولی گفتند چون شما پیرمرد محترم شورای معاونان هستید باید صحبت کنید. من سخنران خوبی نیستم اما باید بگویم دکتر سرافراز یک پدیده بود و هست، دکتر علی‌عسگری نیز یک پدیده بود و هست و مهندس ضرغامی هم یک پدیده بود و هست. به این خاطر می‌گویم پدیده که 14 یا 16 صفت، رهبر حکیم انقلاب برای دکتر سرافراز برشمردند اما ایشان با استعفای سرافراز هم موافقت کردند.  وی افزود: آقای سرافراز کارهای بسیاری انجام دادند و یکی از دلایلی که باعث شد ناکام بمانند این بود که چندین کار را با هم می‌خواستند انجام بدهند. ملاحظات گوناگون و مختلفی وجود دارد که نمی‌گذارد شما به انقلاب مد نظرتان برسید. ایشان به‌رغم روحیه انقلابی نتوانستند به آنچه می‌خواستند برسند. شاید هم ما مدیران ناتوان و نالایقی بودیم که نتوانستیم ایشان را همراهی کنیم. ما هرچه حقوق می‌گیریم باید به برنامه‌سازان و بازنشستگان و... بدهیم و بودجه‌ای برای برنامه‌سازی نمی‌ماند. معاونت سیما با اشاره به مشکلات موجود در سازمان گفت: ما چهارشنبه پیش مشکلات خود را خدمت آقای لاریجانی گفتیم که خبر نداشتند. یکی از نقاط ضعف سرافراز همین بود که مشکلات را نمی‌گوید و بیان نمی‌کند. مثلا آقای لاریجانی که از دوستان آقای سرافراز هستند نیز از این مشکلات خبر نداشتند.
کنایه «بودجه‌ای» پورمحمدی به حضور آشنا
پورمحمدی ضمن ابراز خشنودی از حضور آشنا در این مراسم و آوردن وی از ردیف سوم صندلی‌ها به ردیف اول به شوخی گفت: همین موضوع روی میزان بودجه ما تاثیر دارد. در حالی که سردار شیرازی هم اینجا حضور دارد ولی اصلا معلوم نیست کجاست. معاون سیما در ادامه به موفقیت‌های سرافراز اشاره کرد و اظهار داشت: حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی، تمرکز بر تولیدات بهتر به جای کمیت، چابکسازی و تلاش برای حرکت رسانه‌ای و... همه از اقدامات موثری بود که ایشان انجام داد و من از تلاش‌ها و مجاهدت‌های خاموش ایشان قدردانی می‌کنم. ان‌شاءالله اگر ما هم در خدمت‌شان بودیم بتوانیم کار کنیم. یک نکته کاری هم بگویم که استعفا کلا چیز خوبی نیست و با آن موافقت می‌شود. سعی کنیم استعفا ندهیم و از مکتب تی‌پا استفاده کنیم.
مهم‌ترین چالش سازمان مشکلات مالی بود
محمد سرافراز نیز با بیان این جمله که «نمی‌دانم آقای پورمحمدی ما را تعریف کرد، یا تخریب»،  گفت: مهم‌ترین چالش سازمان مشکلات مالی بود که در آن زمان 1800 میلیارد بودجه و 2800 میلیارد هزینه سازمان بود و در سال 93 کمک هزار میلیاردی دولت هم تمام شده بود و باید فکری برای آن می‌شد. 3 راهکار داشتیم؛ کاهش هزینه، افزایش بودجه و افزایش درآمد. در آن زمان سیما 200 میلیارد بدهی داشت. در همان سال اول بدهی‌ها کاهش یافت. دولت شفاهی قول‌هایی داد ولی انجام نشد. موضوع افزایش درآمدها یک بحث نظری هم هست که آیا صداوسیما یک سازمان فرهنگی است یا درآمدزا که بودجه دارد یا خودش درآمدزایی کند؟ نگاه رئیس‌جمهور محترم هم بر درآمدزایی بود. فشارها باعث شد تغییر رویه بدهیم و به سمت درآمدزایی حرکت کنیم. مسیر کاهش هزینه‌ها ادامه داشت و با فراز و نشیب‌ها ما وارد سال جدید شدیم و خوشبختانه این مدل برای سازمان به نتیجه رسیده و قراردادهای ما 2 هزار و 300 میلیارد تومان است و همراه با کمک دولت و رقم افزایشی مجلس 3 هزار و 500 میلیارد بودجه خواهد بود که دکتر علی عسگری می‌تواند بدهی‌ها را بدهد و از این گردنه عبور کند.
موافقان برجام می‌گفتند دوره نقد به پایان رسیده!
وی ادامه داد: در حال حاضر 4 شبکه در تهران با کیفیت اچ‌دی پخش می‌شود و همزمان تی‌اس سوم در تمام مراکز استان نصب شده که فعلا به جای شبکه تهران یک شبکه اچ دی دیگر روی آنتن می‌رود. همه شبکه‌ها از لحاظ قاب تصویر 4 به 3 بودند ولی الان 16 به 9 هستند. در فضای مجازی همه سایت‌های مختلف سازمان با یک هویت مشغول به کار شده‌اند. همچنین در موضوع اپلیکیشن‌ها برنامه‌ریزی خوبی انجام شده است و در این مسیر ویدئو آن‌دی‌‌من و او دیو آن‌دی‌من نیز در حال تکمیل است. سرافراز با اشاره موضوعات مهم در دوره مدیریت خود به «برجام» نیز اشاره‌ای کرد و گفت: سازمان صداوسیما در این مقطع با مسائل زیادی هم در حوزه گفتمانی، هم مسائل سیاسی و هم مسائل فرهنگی و رسانه‌ای دست به گریبان است؛ این چالش‌ها همچنان ادامه دارد و مدیر صحیح و انقلابی همچون آقای علی‌عسگری از عهده‌ آن برخواهد آمد. مثلا موافقان برجام می‌گفتند دوره نقد برجام به پایان رسیده و منتقدان برجام هم می‌گفتند چرا دلایل ناکامی برجام گفته نمی‌شود و چنین مسائل و موضوعاتی همواره ادامه دارد.  وی در پایان سخنان خود به موضوع استعفا از سوی پورمحمدی پرداخت و گفت: من به بخش سنتی استعفا می‌پردازم که استعفا به معنی طلب عفو کردن است و از همه طلب عفو می‌کنم که در این مدت اذیت‌شان کردیم و امیدوارم توفیق خدمت برای همه فراهم شود.
علی‌عسگری: عمق میدان صداوسیما را می‌شناسم
علی‌عسگری، رئیس جدید و سخنران بعدی مراسم با تشکر از اعتماد رهبر حکیم انقلاب گفت: امیدوارم بزودی روزی را ببینم که به واسطه زحمات شما لبخند بر لب ایشان نشسته است. وی ادامه داد: از دکتر سرافراز هم تشکر می‌کنم که گام‌های موثری در این مدت برداشتند. سازمان صداوسیما یک سازمان بسیار با اهمیت و راهبردی برای نظام اسلامی است. امروز دنیای رقابت رسانه‌ای است و دنیای ارتباطات و رسانه‌هاست. من شاید کسی باشم که ادعا نکنم ولی صداوسیما را به خوبی می‌شناسم و عمق میدان آن را می‌شناسم. بسیار قوی و با ابهت است و این ابهت در انسان‌هایی است که در جای‌جای این رسانه کار می‌کنند. از استودیو‌ها و تصویربرداری‌ها گرفته تا افرادی که فرستنده‌ها را آماده می‌کنند. شاید من خیلی در حوزه تولید عمیق نشده باشم اما عمیق می‌شوم و به یکایک کارکنان رسانه احترام می‌گذارم. علی‌عسگری ادامه داد: حمایت و پشتیبانی از به حرکت درآوردن هنرمندان عرصه رسانه و خلق آثار بزرگ و فیلم‌ها و سریال‌های فاخر از ماموریت‌های رسانه ملی است. معنای رسانه ملی در همکاری و تعامل با قوای سه‌گانه است. حمایت قاطع از دولت محترم در دستیابی به اهداف نظام، پرهیز از سیاه‌نمایی‌های مرسوم، پرهیز از دوقطبی شدن جامعه، شکل‌دهی به مقاومت رسانه و کمک به دستیابی مردم ایران به اهداف خود از جمله اهداف رسانه ملی در دوره جدید خواهد بود.
ابراز تأسف از عمر کوتاه مدیریت سرافراز
علی لاریجانی، سخنران بخش پایانی مراسم تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید سازمان صداوسیما بود. وی که گویا با مدیران سازمان مزاح می‌کرد، گفت: فکر می‌کنم بزرگ‌ترین مشکل آقای سرافراز، آقای پورمحمدی بود چون مدیریتش خیلی سخت است. لاریجانی در ادامه با ابراز تاسف از عمر کوتاه مدیریت سرافراز گفت: امیدواریم آقای علی‌عسگری به گونه‌ای مدیریت کنند که 10 سال دیگر برای چنین جلسه‌ای بیاییم.  وی افزود: اگر بندهایی که در حکم ریاست سازمان صداوسیما آمده است اجرا شود بسیاری از امور به خودی خود پیش می‌رود.  در بخش پایانی مراسم از سوی علی‌عسگری و معاونان سازمان هدایایی به سرافراز اهدا شد.
 


Page Generated in 0/0051 sec