گروه اجتماعی: برخی از سوسیس و کالباسهای موجود در بازار از بافتهای غیرمجاز مانند تاج خروس و پوست مرغ تهیه شدهاند. حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت درباره وضعیت تولید سوسیس و کالباس عنوان کرد: مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباسهای موجود در بازار قیمت بسیار ارزانی داشته و کیلویی 3 تا 4 هزار تومان به فروش رسیده است اما مواد درون آن ناسالم بوده است. وی به فارس گفت: اغلب در این فرآوردههای نامرغوب از بافتهای غیرمجاز مانند پوست و تاج خروس استفاده شده است. رستگار افزود: متأسفانه مردم به دلیل قیمت پایین این فرآوردهها آن را خریداری میکنند در حالی که باید فرآوردههایی خریداری شود که آرم و نشان سازمان غذا و دارو و پروانه تولید و ساخت داشته باشند. مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت درباره آلوده شدن و لانهگزینی حشرات در فرآوردههای گوشتی بیان داشت: هر فرآورده غذایی که به مدت یک هفته بیرون از یخچال نگهداری شود خراب شدن آن طبیعی است و مواردی وجود داشته که سوسیس و کالباس در شرایط خوبی نگهداری نشده و محلی برای لانهگزینی حشرات شده است.