انتخاب آیتالله جنتی لبیک به رهبری برای «انقلابی بودن» خبرگان
عضو مجلس خبرگان رهبری انتخاب آیتالله جنتی به ریاست خبرگان را لبیک به خواست رهبری برای «انقلابی بودن» مجلس خبرگان دانست و گفت: دشمنان باید همواره بدانند که جایگاه قانونی این نظام بر ارزشهای انقلاب اسلامی تاکید دارد. حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در گفتوگو با فارس، با اشاره به پیام انتخاب آیتالله جنتی به ریاست مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: در مجلس خبرگان آن دسته از جناحبندیهای سیاسی که در بیرون از این مجلس وجود دارد، دیده نمیشود بلکه در مجلس خبرگان نکتهای که مقام معظم رهبری درباره «انقلابی بودن مجلس خبرگان» فرمودند، مطرح است. وی ادامه داد: به نظر بنده انتخاب آیتالله جنتی لبیک به خواست و پیام مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم وحدت، یکپارچگی و انسجام آن بود که باید مثالزدنی باشد و نوع گزینش ریاست خبرگان مؤید این انسجام است. تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد: آیتالله جنتی در اتخاذ مواضع انقلابی، دفاع از ارزشهای نظام و پایداری به اصول و مبانی انقلاب، ولایتمداری را سرلوحه کار خود قرار دادهاند و این عملکرد مورد توجه اعضای خبرگان قرار گرفته است، البته ضمن احترام به همه بزرگان که در خبرگان حضور دارند. وی بر همین اساس تاکید کرد: انتخاب آیتالله جنتی از سوی مجلس خبرگان به ریاست این مجلس یک پیام داشت و آن هم تاکید اعضای خبرگان بر سابقه انقلابی ایشان بود.
لیست امید
تأثیری در رأی من نداشت
علی لاریجانی گفت ادعای تاثیر حضور نام او در لیست امید بر پیروزیاش در انتخابات مجلس دهم از حوزه انتخابیه قم، بیاساس است و قرار دادن نام وی در لیست امید تاثیری در رای آوردن او نداشت. لاریجانی دیروز در نشست خبری اختتامیه مجلس نهم در پاسخ به سوالی درباره حضورش در لیست امید و تاثیر این حضور بر سبد رای وی گفت: فکر نمیکنم حضور در این لیست تاثیر مهمی بر این مساله داشته باشد. بافت شهرهای مختلف متفاوت است. آنچه برای من مایه افتخار بود این بود که مراجع عظام تقلید نظرشان این بود که من از قم کاندیدا شوم و این در هر 3 دوره کاندیداتوری من در مجلس مطرح بود و برای من یک افتخار به شمار میرود. به گزارش فارس، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به پاس اینکه سالها در قم زندگی کردم انتخاب قم به عنوان حوزه انتخابیهام هم از نظر فکری و هم از نظر علایق شخصی برایم مهم است. لاریجانی در پاسخ به سوالی درباره تلاش اصلاحطلبان برای تعامل با او درباره انتخابات هیاترئیسه نیز گفت: یک سازوکار طبیعی برای تصمیمگیری در مجلس وجود دارد اما پیامی در این باره به من داده نشد. افراد ممکن است به اتاق ما بیایند و بگویند ما نظری داریم ولی ظاهراً صاحب پیام باید مکتوب یا تلفنی به من منتقل کند که تاکنون در این باره پیامی به من داده نشده، افراد مختلفی ممکن است بگویند ما میخواهیم صحبت کنیم. اگر مقصود سوال شما این است که پیام رسمی به من داده شده است، خیر! اینگونه نیست. اما اینکه لزومی دارد یا خیر باید بگویم در پارلمانهای مختلف هیچگاه از این مسائل نداشتیم و در داخل مجلس تصمیمگیری میشد و این اولین بار است که مسائل به بیرون کشیده شده، البته من با این موضوع مخالف نیستم و رسانهها هر کاری میخواهند انجام دهند. شما ملاحظه کردید من در این باره هیچ صحبتی نکردم و شاید این نشان میدهد من به همان سازوکار مجلس بسنده میکنم یعنی فکر میکنم این یک سازوکار منطقی است که دارد طی میشود.
اژهای رئیس شورای نظارت
بر صداوسیما شد
حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای با نظر اعضای شورا، رئیس شورای نظارت بر سازمان صداوسیما شد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در جلسه 417 شورای نظارت در روز چهارشنبه ـ دیروز ـ حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای با نظر اعضای شورا، بهعنوان هشتمین رئیس شورای نظارت بر سازمان صداوسیما انتخاب شد. محسنیاژهای 29 اردیبهشتماه سال جاری با حکم رئیس قوه قضائیه بهعنوان نماینده جدید این قوه در شورا معرفی شد.