printlogo


کد خبر: 158273تاریخ: 1395/3/10 00:00
ادامه بحران سوخت در فرانسه

گروه بین‌الملل: در حالی که وزیر حمل‌ونقل فرانسه هشدار می‌دهد هنوز بحران تامین سوخت به پایان نرسیده است، نخست‌وزیر فرانسه با اتخاذ موضعی سرسختانه گفته است آمادگی دارد معترضان را که به طرح‌های اصلاح قوانین کار اعتراض دارند، از بنادر سوخت‌گیری بیرون کند.  
مانوئل والس، نخست‌وزیر فرانسه موضعی سرسختانه علیه اتحادیه «کنفدراسیون سراسری کار» (CGT) اتخاذ کرده که سردمدار اعتصاب‌ها و تعطیلی پالایشگاه‌ها و مختل کردن روند تامین بنزین این کشور در 2 هفته گذشته شناخته می‌شود.  الن ویدالی، وزیر حمل‌ونقل فرانسه در پی دیدار با نمایندگان دولت فرانسه و صنعت نفت گفت، شرایط در انبارهای سوخت بهبود یافته اما این بحران که در پی اعتصاب‌ها به وجود آمده هنوز به پایان نرسیده است.
وی افزود: در برخی مناطق شرایط کاملا به حالت عادی بازگشته است. در مناطق دیگر ما کاملا مراقب هستیم اما نمی‌توانیم بگوییم بحران به پایان رسیده است. اگر لازم باشد، پاکسازی محاصره انبارهای سوخت را ادامه می‌دهیم. از سوی دیگر نخست‌وزیر فرانسه در مصاحبه با روزنامه لوپاریزین گفت برای تصویب اصلاحات کار مصمم است و احساس می‌کند این اعتراضات بیش از این شدت نمی‌یابد.  وی با بیان اینکه به اتحادیه‌های تجاری نظیر کنفدراسیون سراسری کار احترام می‌گذارد، تاکید کرد این قابل پذیرش نیست که انبارهای سوخت، پالایشگاه‌ها و بنادر سوخت بویژه در زمانی که اقتصاد در مسیر بهبودی قرار دارد، محاصره شود. شرایط بحرانی فرانسه این هفته پس از آنکه دولت برای نخستین‌بار در 6 سال گذشته مجبور شد از ذخایر استراتژیک سوخت استفاده کند، وخیم‌تر و به کارگران هشدار داده شد این اعتراضات در حال ضربه زدن به اقتصاد است.
نخست‌وزیر فرانسه گفت: گمان نمی‌کنم این تحرکات شدت یابد اما همچنان هوشیار هستم. ما نمی‌توانیم از متن اصلاحات عقب‌نشینی کنیم. براساس اصلاحات جنجالی جدید در قوانین کار فرانسه، استخدام و اخراج نیروها تسهیل می‌شود. دولت تاکید دارد این اصلاحات برای مبارزه با نرخ بیکاری که بیش از 10 درصد است، ضروری به شمار می‌رود. با این حال کنفدراسیون سراسری کار فرانسه معتقد است این اصلاحات مقررات حمایتی کار را از بین می‌برد.
 

 

فرانسه:  ارتش اتحادیه اروپا جایگزین ناتو
یک مقام ائتلاف ناتو مدعی شد فرانسه مشارکت در ناتو را نادیده می‌گیرد تا بتواند رویای خود را برای داشتن ارتش اتحادیه اروپا پیگیری کند. فرانسه در سال 1966 از ائتلاف تحت امر آمریکا خارج شد و به‌رغم آنکه شدیدا نگران حفظ استقلال نظامی خود بود، همین 7 سال پیش مجددا به آن پیوست. حال به نظر می‌رسد دوباره تردیدهایی در اروپا درباره سلطه واشنگتن در ناتو به وجود آمده باشد. از سوی دیگر یکی از نمایندگان ناتو در پاسخ به این سوال که کدام عضو ائتلاف وظایف خود را به درستی اجرا نمی‌کند، از فرانسه به عنوان مجرم نام برد.
 


Page Generated in 0/0161 sec