printlogo


کد خبر: 159148تاریخ: 1395/3/29 00:00
قرارداد فصل پیش مظلومی، بلای جان مدیرعامل استقلال
وقتی وزیر ورزش رودست خورد

مهدی طاهرخانی: خبری از نام بهرام افشارزاده در لیست اعضای هیات‌مدیره استقلال نیست و به احتمال بسیار زیاد هفته آینده این مدیر کهنه‌کار برای همیشه از استقلال می‌رود. اما چه شد که ناگهان نظر وزیر درباره وی تغییر کرد؟ نخستین ماموریت دکتر محمود گودرزی پس از انتخابش در پست وزارت ورزش و جوانان، اصلاح نظام پرداختی در تیم‌های دولتی  بود. دکتر محمود گودرزی در روزهای نخست وزارتش بارها از این پرداخت‌های میلیاردی شکوه کرد تا جایی که به وی انگ ضدفوتبال را چسباندند. برچسبی که کماکان روی این کشتی‌گیر قدیمی باقى مانده است. اما راهکار وزیر برای سروسامان بخشیدن به این بازار مکاره، انتخاب مدیرانی برای سرخابی‌ها بود که نعل به نعل سیاست‌های جدید وزارتخانه را پیاده کنند.
پیرو همین تز خاص  بود که عمر مدیران
پر خرجی مثل رویانیان و فتح‌الله‌زاده به سر آمد. اما مردان امین وزارتخانه برای استقلال و پرسپولیس افرادی بودند که وزیر ایمان داشت آنان قادر به کاهش قیمت‌ها هستند. علی‌اکبر طاهری فصل قبل همه قراردادهای سرخپوشان را مطابق با سقف قرارداد بست و تنها قرارداد مایکل اومانیا بود که به یک میلیارد و 200 میلیون تومان رسید. البته این قرارداد از سال قبلش مانده بود و سرپرست قرمزها نمی‌توانست از این رقم چیزی را کاهش دهد. اما داستان استقلال متفاوت بود. آنها به 4 بازیکن در فصل قبل بیشتر از سقف پرداخت کردند؛ مهدی رحمتی، خسرو حیدری، امید ابراهیمی و جاسم کرار همگی بالای یک میلیارد و 300 میلیون تومان قرارداد داشتند. البته افشارزاده مدعی شد قسمتی از این قراردادها از جیب اسپانسر پرداخت خواهد شد.
اما موضوع مهم رقم قرارداد پرویز مظلومی بود؛ گزینه‌ای که قبل از آغاز لیگ پانزدهم اعضای هیات‌مدیره روی آن نظر نداشتند اما به خاطر فشار وزارتخانه ناگهان پرویز مظلومی از خانه آمد و سرمربی آبی‌ها شد. قرار بود به مظلومی تنها 400 میلیون تومان پرداخت شود. اما چندی پیش وقتی وزیر ورزش از جزئیات قرارداد 2 ساله استقلال با مظلومی مطلع شد، بهرام افشارزاده را فراخواند تا توضیحاتش را در این‌باره بشنود. مظلومی تقریبا 2 برابر این مبلغ قرارداد امضا کرد و از سوی دیگر استقلال برای فسخ قرارداد سال دوم باید رقمی را به این مربی بپردازد. موضوعی که سرمربی سابق استقلال روز چهارشنبه در مصاحبه با  مهر  به آن اشاره کرده است. روزی که خسرو حیدری به همراه بهرام امیری به وزارتخانه آمدند هم قرار بود رقم قرارداد بازیکن ملی‌پوش آبی‌ها به صورت روشن مشخص شود. وقتی وزیر ورزش متوجه شد برخلاف سیاست‌هایش فصل قبل بهرام افشارزاده، با همان متد علی فتح‌الله‌زاده بازیکن جذب کرده است، نظرش درباره او عوض شد. وزیر احساس می‌کرد این مدیر کهنه‌کار دقیقا همان‌گونه قرارداد می‌بندد که پیش از این وزارتخانه دستور داده بود. خرید گرانقیمت بختیار رحمانی با رقمی نزدیک به یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان، آخرین میخی بود که مدیریت استقلال بر تابوت حضورش در این تیم زد.اعتماد وزارتخانه به مدیریت افشارزاده به سر آمده است و گویا وی تنها تا پایان فصل نقل‌وانتقالات مامور حضور در استقلال است. باید دید گزینه جدید مدیرعاملی استقلال که قادر است سیاست‌های ریاضتی این وزارتخانه را در قبال تیم‌های دولتی اجرا کند چه فردی است. پیش از این از منصور قنبرزاده نام برده می‌شد که با توجه به اصطکاک او و منصوریان بعید است این انتخاب عملیاتی شود.
 


Page Generated in 0/0091 sec