printlogo


کد خبر: 161227تاریخ: 1395/5/10 00:00
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد
حذف روغن پالم از لبنیات

گروه اجتماعی: رئیس سازمان غذا و دارو از حذف کامل روغن پالم از انواع لبنیات در کشور خبر داد و موارد مجاز استفاده از این روغن را در صنایع غذایی اعلام کرد. رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو درباره روغن پالم اظهار داشت: روغن پالم به طور کلی از انواع لبنیات در کشور حذف و استفاده از این روغن در لبنیات ممنوع شده است و هیچ پروانه تولید فرآورده‌های لبنی در کشور وجود ندارد که مجوز استفاده از روغن پالم داشته باشد. معاون وزیر بهداشت به ایرنا گفت: البته تخلف در هر زمانی ممکن است رخ دهد اما مطالعات و نمونه‌برداری‌های سازمان غذا و دارو نشان می‌دهد مدت‌هاست هیچ نمونه‌ای از لبنیات در کشور پیدا نشده که حاوی روغن پالم باشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی به طور مداوم این موضوع را در سراسر کشور کنترل می‌کنند. وی درباره موارد مجاز استفاده از روغن پالم بیان داشت: استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی در چند مورد مجاز است که شامل تولید روغن‌های سرخ‌کردنی، تولید مینارین (خامه قنادی) و مارگارین (کره گیاهی) و نیز تولید برخی بستنی‌هاست. دیناروند عنوان کرد: واردات روغن پالم به کشور در 3 سال گذشته بشدت کم شده و از 700هزار تن در سال 91 به حدود 400 هزار تن در سال 94 رسید و امسال نیز با افزایش تعرفه واردات روغن پالم انتظار داریم، باز هم میزان واردات این روغن به کشور کاهش یابد.


Page Generated in 0/0059 sec