مجوز یک ساله برای صندوقهای قرضالحسنه
صندوقهای قرضالحسنه همکار با سازمان اقتصاد اسلامی ایران از اول شهریورماه امسال حداکثر به مدت یک سال، مجاز به فعالیت فقط در قالب قرضالحسنه در بازار پولی کشور شدند. به گزارش بانک مرکزی، با توجه به تعاملات، همکاریها و توافقات انجام شده بین بانک مرکزی و سازمان اقتصاد اسلامی ایران در راستای تسریع در فرآیند تطبیق فعالیت صندوقهای قرضالحسنه همکار با سازمان اقتصاد اسلامی ایران با قوانین، مقررات و ضوابط مربوط به صندوقهای قرضالحسنه و در نهایت گرفتن مجوزهای لازم از بانک مرکزی توسط صندوقهای قرضالحسنه همکار با سازمان اقتصاد اسلامی ایران، صندوقهای یادشده از اول شهریور امسال حداکثر به مدت یک سال، مجاز به فعالیت فقط در قالب قرضالحسنه (گرفتن سپردههای قرضالحسنه و اعطای تسهیلات قرضالحسنه) در بازار پولی کشور هستند. بدیهی است پس از پایان مدت اعلام شده، ادامه فعالیت این صندوقهای قرضالحسنه، فقط با گرفتن مجوزهای لازم از بانک مرکزی امکانپذیر خواهد بود.
اجازه ارزانفروشی برای جلب مشتری
بنگاههای اقتصادی برای تشویق خریداران به امر خرید و بازگشت به بازار میتوانند کاهش قیمت را بهطور مستقیم برای مصرفکنندگان در نظر بگیرند. به گزارش تسنیم، محمود نوابی، رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در بخشنامهای خطاب به سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها در راستای
سیاستهای حمایت از حقوق مصرفکنندگان تاکید کرد: برخی واحدهای تولیدی و عرضهکنندگان کالا و خدمات در دورههایی خاص از سال به دلایلی نظیر مشتریمداری، ارتقای بهرهوری، گردش سریعتر سرمایه، فروش بیشتر، نوآوری، کاهش یا افزایش تقاضا و محدودیت تاریخ مصرف کالا اقدام به کاهش قیمت به کمتر از نرخ واقعی و در مواقعی کمتر از قیمت خرید میکنند که بهدلیل نگرانی از عدم امکان برگشت به قیمت مصوب و ابلاغی، تخفیف و کاهش قیمت را مستقیما برای مصرفکننده لحاظ نمیکنند و در این شرایط شبکههای توزیع، عرضه یا واسطه را منتفع میکنند و به تبع آن مصرفکنندگان از کاهش قیمت بیبهره میمانند. بر این اساس همه صاحبان بنگاههای اقتصادی باید بدانند قیمت مصوب و ابلاغی حداکثر قیمت بوده و کاهش قیمت و انتفاع مستقیم مصرفکننده امری شایسته و مورد تاکید است. گفتنی است کاهش قیمت کمتر از نرخ فعلی و در صورت ضرورت برگشت به قیمت مصوب ابلاغی از سوی بنگاههای اقتصادی مصداق گرانفروشی تلقی نخواهد شد.
اصلاحیه قانون کار بدون دخالت کارگران!
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگری از خلف وعده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارسال اصلاحیه قانون کار به مجلس شورای اسلامی بدون دریافت نظرات نمایندگان کارگری و کارفرمایی خبر داد. سیدهادی ابوی در اینباره به فارس گفت: نسبت به این موضوع به نمایندگان مجلس اعتراض میکنیم، چراکه این اصلاحیه بدون جلب نظر نمایندگان کارگری و کارفرمایی ارسال شده است. ابوی با بیان اینکه در شورای سهجانبه ملی نزدیک به 45 روز پیش قرار شد اصلاحیه قانون کار با جلب نظرات اعضا به مجلس ارسال شود، تصریح کرد: برخلاف نظر اعضا این اصلاحیه به مجلس شورای اسلامی رفت در حالی که خلاف نظرات ما به مجلس ارسال شده بود.
باز هم حادثه نفتی توقف تولید بنزین در پالایشگاه اراک
قطع برق در روزهای 25 و 27 مردادماه جاری باعث خروج پی در پی واحدهای عملیاتی پالایشگاه اراک از مدار تولید شده است. به گزارش فارس براساس این گزارش، پس از آسیب دیدن مولد قبلی برق این پالایشگاه که به گفته بعضی منابع به دلیل نگهداری نامناسب اتفاق افتاده است، مولد برق جدیدی برای پالایشگاه خریداری شده اما به دلیل اشتباه در سفارشگذاری خرید این مولد و تجهیزات جانبی آن، امکان نصب آن در پالایشگاه وجود ندارد. به همین دلیل بخشی از برق پالایشگاه امامخمینی شازند از برق شهری تامین میشود و نوسانات برق شهری باعث خروج بعضی واحدهای پالایشگاه از مدار تولید میشود. بر این اساس به همین دلیل در تولید بنزین این پالایشگاه اختلال ایجاد شده است.