printlogo


کد خبر: 162987تاریخ: 1395/6/11 00:00
اخبار

در رونمایی کتاب «از سناباد شعر» مطرح شد
هنر انقلاب رنج می‌خواهد
حسین اسرافیلی در مراسم رونمایی از کتاب «از سناباد شعر» گفت: این کتاب با همت آقای قرایی به نتیجه رسید که برای خودش  یک وزارت ارشاد است و حتی بیشتر از این وزارتخانه بر فرهنگ و ادبیات تاثیر می‌گذارد. نقش این مصاحبه‌ها نیز از منظر روایت زندگی و زمانه شاعر آن اهمیت بسیاری دارد. به گزارش مهر، مراسم رونمایی از کتاب «از سناباد شعر» درباره زندگی و زمانه مصطفی محدثی‌خراسانی به کوشش حسین قرایی در خبرگزاری مهر و با حضور جمع زیادی از اهالی شعر و ادبیات برگزار شد. در بخشی از این مراسم، مصطفی محدثی‌خراسانی نیز در سخنانی عنوان کرد: این کتاب فارغ از اینکه یک سویش خودم بودم، برای خود من اثری خواندنی بود و تا تمامش نکردم شوق خواندنش را داشتم. در پایان این مراسم نیز حسین قرایی مولف این کتاب در سخنانی عنوان کرد: من خودم را وقف جریان شعر انقلاب کرده‌ام. شاید برخی بخواهند به من پست پیشنهاد کنند که کردند اما من اهلش نیستم. البته دو، سه سالی اشتباه کردم اما دیگر این کار را نمی‌کنم. وی افزود: آدم‌هایی که آب را با چنگال نمی‌خورند در تاریخ هنر انقلاب مورد ظلم بوده و هستند در حالی که به باور من تا ما رنجدیدگان نباشیم هنر انقلاب شکل نمی‌گیرد و تا ما هستیم این هنر هم ادامه می‌یابد. من متاسفم برای مدیرانی که خود را صاحب انقلاب می‌دانند و هیچ کاری هم نمی‌کنند.

اکران «فروشنده» با سالن نیمه‌خالی آغاز شد
نخستین اکران عمومی فیلم سینمایی «فروشنده» جدیدترین ساخته اصغر فرهادی صبح چهارشنبه با سالنی نیمه‌خالی آغاز شد. در حالی که برخی منابع خبری از خرید فله‌ای بلیت‌‌های این فیلم توسط مخاطبان برای تحت تاثیر قرار دادن جو و بالا بردن فروش آن خبر می‌دادند، اکران سانس 6:45 این فیلم در سینما آزادی (وابسته به حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی) با سالن نیمه خالی انجام شد. «فروشنده» به کارگردانی اصغر فرهادی و تهیه‌کنندگی کمپانی فیلمسازی ممنتو با مشارکت موسسه فیلمسازی دوحه (متعلق به خواهر امیر قطر) ساخته شد.

ارشاد: به تعهدات عمل نکنند، خودمان کنسرت را لغو می‌کنیم
سخنگوی وزارت ارشاد گفت: هر نهاد و دستگاهی براساس وظایف قانونی‌اش، یکسری اقدامات انجام می‌دهد و وظیفه ما به‌عنوان دستگاه متولی حوزه فرهنگ و هنر، صدور مجوز و نظارت بر اجرای مطلوب آن برنامه براساس تعهدات گرفته‌شده‌ از برگزارکننده برنامه است. به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: وقتی فرد، مجموعه، موسسه یا شرکتی، تقاضای اجرای کنسرت را مطرح می‌کند، ما براساس روند قانونی، کار را دنبال می‌کنیم و به‌طور طبیعی از آنها تعهداتی را می‌گیریم. بنابراین یکی از پیشنهادهای دادستان مبنی بر «تضمین سلامت محتوا» از سوی وزارت ارشاد در حال حاضر انجام می‌شود، آن هم با تعهداتی که ما از برگزارکننده می‌گیریم. وی بیان کرد: بیشتر برنامه‌ریزان، مجریان و تقاضاکنندگان اجرای کنسرت چارچوب‌ها را رعایت و براساس معیارها و ضوابط قانونی عمل ‌می‌کنند. البته ما نیز در پروسه صدور مجوز، تعهدات لازم را می‌گیریم، یعنی قبل از آنکه مراجع قضایی یا انتظامی بخواهند ورود پیدا کنند، وزارت ارشاد در برابر تخلفات احتمالی ایستادگی می‌کند و اجازه زیر پا گذاشتن برخی مقررات قانونی و شرعی را نمی‌دهد. سخنگوی وزارت ارشاد تأکید کرد: اگر مجریان کنسرت بخواهند تعهدات خود را اجرایی نکنند، ممکن است در طول برنامه، خودمان کنسرت را لغو کنیم. کما اینکه این اتفاق افتاده و برنامه‌ای که ضوابط و معیارها را رعایت نکرده، اجازه اجرای دوباره نگرفته است. نوش‌آبادی ادامه داد: دوستان ما در حوزه قضایی معتقدند برای سالم نگه داشتن سالن‌های اجرای موسیقی از حواشی و تأمین امنیت کشور و پیشگیری از برخی رفتارهای بزهکارانه باید تدابیر لازم در نظر گرفته شود.


Page Generated in 0/0073 sec