printlogo


کد خبر: 163024تاریخ: 1395/6/11 00:00
رهبر انقلاب در دیدار مسؤولان و متخصصان وزارت دفاع:
توان دفاعی و تهاجمی را افزایش دهید
بزرگ‌ترین گناه دولت کنونی آمریکا ایجاد شبکه‌های تروریستی خطرناک است

گروه سیاسی: حسینیه امام خمینی(ره) روز چهارشنبه میزبان نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بود و حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای فرمانده کل قوا بیش از 2 ساعت از فناوری‌های پیشرفته، بومی و دانش‌بنیان که محصول تلاش، ابتکار و دانش محققان و متخصصان داخلی است و اثر مستقیمی بر افزایش توان رزمی نیروهای مسلح دارد، بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این نمایشگاه، دستاوردهایی در زمینه طراحی و ساخت انواع سامانه‌ها و تجهیزات پیشرفته «موشکی»، «راداری»، «دریایی»، «اپتیکی»، «زرهی»، «پهپاد» و «مراکز ارتباطاتی» به نمایش گذاشته شد. گزارش از توانایی‌ها و تولیدات سامانه‌های پدافند موشکی در «بُردهای کوتاه، متوسط و بلند» بخش اول این نمایشگاه بود. بخش «انواع سونارهای پیشرفته شناورهای سطحی» که به ‌دست متخصصان وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است، غرفه دیگری بود که مورد بازدید فرمانده کل قوا قرار گرفت.
سامانه‌های راداری در انواع «مراقبت، کنترل شکاری و کنترل آتش الکترواپتیکی»، قسمت بعدی نمایشگاه بود. در این بخش، مسؤولان وزارت دفاع گزارشی درباره بخش راداری سامانه پدافند و تولید داخل «باور ۳۷۳» نیز ارائه کردند. این سامانه قابلیت‌های بالاتری نسبت به مشابه خارجی دارد. «سیستم عامل بومی نیروهای مسلح»، «رایانه امن و ضدبدافزار ملی»، «ارتباطات برد بلند و دیجیتال امن»، «پیشرفت‌های ماهواره‌ای»، «تجهیزات جنگ الکترونیک پیشرفته» و «موشک‌های دوش‌پرتاب» دستاوردهای دیگری بود که گزارشی از آنها در نمایشگاه به اطلاع رهبر انقلاب اسلامی رسید.
در غرفه‌های دیگر نمایشگاه، دستاوردهای فناورانه متخصصان داخلی در زمینه «افزایش دقت و نقطه‌زنی موشک‌های بالستیک» گزارش شد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس در جمع وزیر، مسؤولان، محققان و متخصصان وزارت دفاع، افزایش توان «دفاعی و تهاجمی» را حق مسلم و قطعی کشور دانستند و با تأکید بر لزوم ادامه مسیر افزایش توان دفاعی گفتند: در دنیایی که قدرت‌های «زورگو، سلطه‌گر و دارای کمترین جوهره‌ اخلاق، وجدان و انسانیت» حاکم هستند، و از تجاوز به کشورها و کشتار انسان‌های بیگناه هیچ ابایی ندارند، توسعه صنایع دفاعی و تهاجمی کاملاً طبیعی است، زیرا این قدرت‌ها تا اقتدار کشور را احساس نکنند، امنیت تأمین نخواهد شد.
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، بازدید از نمایشگاه دستاوردهای صنعت دفاعی را شیرین و خرسندکننده خواندند و افزودند: علت این خرسندی، علاوه بر دیدن توانایی‌های دفاعی که نقش بسزایی در افزایش سطح و ضریب اقتدار کشور دارد، مشاهده نیروهای عالم، محقق، پژوهشگر، اهل فکر و اقدام، و باایمان است که بسیار خوشحال‌کننده و لذتبخش است.
ایشان خاطرنشان کردند: وجود چنین نیروها و عناصری در مجموعه صنایع دفاعی کشور، همچون جواهری بسیار گرانبها و غیرقابل قیمت‌گذاری است. رهبر انقلاب اسلامی سپس در تبیین دلیل تأکید بر لزوم افزایش توان و گسترش صنایع دفاعی، خاطرنشان کردند: در شرایطی که قدرت‌های زورگوی دنیا، چتر قدرت خود را گسترانیده‌اند و هیچ رحمی در وجود آنها به چشم نمی‌خورد و علناً مجلس عروسی و بیمارستان را به بهانه مبارزه با تروریسم بمباران می‌کنند و صدها انسان بیگناه را به خاک و خون می‌کشند و به هیچ سازمان و نهادی هم پاسخگو نیستند، باید توان و قدرت دفاعی را افزایش داد تا قدرت‌های زورگو، احساس تهدید کنند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ما برای گسترش صنایع دفاعی محدودیت‌هایی قائل هستیم و سلاح‌های کشتار جمعی همچون سلاح شیمیایی و سلاح هسته‌ای، براساس مبانی اعتقادی و دینی ممنوع هستند.
ایشان تأکید کردند: ممنوعیت سلاح شیمیایی در بخش تهاجمی است اما افزایش توان در بخش‌های دفاعی در برابر حمله شیمیایی اشکالی ندارد. رهبر انقلاب اسلامی گفتند: به غیر از این محدودیت‌ها، در بقیه زمینه‌ها هیچ محدودیتی برای افزایش توان دفاعی و نظامی وجود ندارد و پیشرفت در این عرصه‌ها، یک وظیفه است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به موقعیت راهبردی جمهوری اسلامی ایران و همچنین حساسیت منطقه غرب آسیا و طمع دائمی قدرت‌های سلطه‌گر خاطرنشان کردند: برای تأمین امنیت ملت، کشور و آینده، باید علاوه بر توان دفاعی، توان تهاجمی را نیز افزایش داد.
ایشان به ناراحتی قدرت‌های سلطه‌گر از خرید تجهیزات دفاعی ایران از برخی کشورها اشاره کردند و افزودند: این قدرت‌ها که مدعی عقل و انصاف هستند و درباره صلاحیت اخلاقی کشورها برای دارا بودن یا دارا نبودن برخی تجهیزات دفاعی سخن می‌گویند، خود به هیچ‌ یک از اصول اخلاقی پایبند نیستند. رهبر انقلاب اسلامی، دولت آمریکا را فاقد صلاحیت اخلاقی برای اظهارنظر درباره جمهوری اسلامی ایران دانستند و گفتند: چه حزبی که دولت آن، امروز در آمریکا بر سر کار است و چه حزب رقیب که دولت قبلی را به دست داشت، هیچ‌کدام صلاحیت اخلاقی ندارند، زیرا هر 2 حزب، مرتکب جنایات و فجایع گوناگونی شده‌اند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بزرگ‌ترین گناه حزب حامی دولت کنونی آمریکا را «ایجاد شبکه‌های تروریستی خطرناک» خواندند و تأکید کردند: دولت کنونی آمریکا، یک گروه تروریستی را به ظاهر مورد حمله قرار می‌دهد و یک گروه دیگر تروریستی را مستثنا می‌کند که معنای آن، حاکمیت سیاست بر اخلاق است. ایشان افزودند: دولت قبلی آمریکا نیز مسؤول فجایع و جنایت‌های انجام گرفته در عراق و افغانستان است؛ به‌گونه‌ای که میلیون‌ها انسان بی‌گناه کشته شدند و حتی هزاران نفر از دانشمندان عراقی به وسیله گروه آدمکش
«بلک واتر» شناسایی شدند و به قتل رسیدند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنابراین هیچ‌یک از 2 حزب مطرح در آمریکا، از لحاظ صلاحیت اخلاقی، ترجیحی بر دیگری ندارد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: ما در آمریکا با چنین دولت‌هایی طرف هستیم و اینکه تصور کنیم با مذاکره می‌توان به تفاهم و نقاط مشترک رسید، اشتباه است. ایشان تأکید کردند: اصرار من بر لزوم مذاکره نکردن با آمریکا به همین دلیل است و تجربه ثابت  کرده آمریکایی‌ها در مذاکرات به‌جای تفاهم، به‌دنبال تحمیل خواسته‌های خود هستند که نمونه بارز آن نیز همین قضایای اخیر است. فرمانده کل قوا در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از وزارت دفاع و محققان و متخصصان سازمان‌های مختلف نیروهای مسلح، افزودند: یکی از عوامل برجسته در پیشرفت صنایع دفاعی کشور، ارتباط بخش دفاعی با دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به توصیه مکرر خود به دولت‌ها مبنی بر لزوم همکاری صنعت با دانشگاه خاطرنشان کردند: این همکاری برای هر دو طرف مفید خواهد بود و نمونه بارز آن را اکنون در وزارت دفاع مشاهده می‌کنیم.
ایشان، این پیشرفت‌ها را نتیجه حرکت عظیم علمی کشور در 12 سال گذشته دانستند و تأکید کردند: جنبش نرم‌افزاری و حرکت علمی که اکنون به‌صورت «گفتمان عمومی» درآمده و دانشمندان جوان ما موفق به شکستن خطوط مرزی علم شده‌اند، باید با قدرت ادامه یابد، زیرا پیشرفت در هر عرصه‌ای، زمینه‌ساز پیشرفت‌های جدید در بخش‌های دیگر خواهد شد.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ دهقان وزیر دفاع، از اقدامات انجام گرفته در صنایع دفاعی، ایجاد شبکه همکاران وزارت دفاع و ارتباط منسجم صنایع دفاعی با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، گزارش کوتاهی بیان کرد و گفت: امروز صنایع دفاعی کشور با بهره‌مندی از زیرساخت‌های صنعتی و دانش‌بنیان، توانایی تأمین نیازهای نیروهای مسلح را دارد.


Page Generated in 0/0068 sec