printlogo


کد خبر: 163371تاریخ: 1395/6/18 00:00
متخصصان حوزه سلامت هشدار می‌دهند
ردپای فست‌فودها در ابتلا به دیابت

گروه اجتماعی: مصرف سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به دیابت را ۵۱ درصد افزایش می‌دهد. مهریار خسروشاهی، متخصص دیابت درباره ارتباط مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت اظهار داشت: مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در ارتباط است. وی با اشاره به اینکه پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و بویژه محصولات گوشتی از قبیل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد، افزود: بتازگی نتایج پژوهش گسترده‌ای نشان می‌دهد افراد بزرگسالی که گوشت قرمز زیادی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند. متخصص دیابت یادآور شد: محققان بخش سلامت عمومی دانشگاه هاروارد انگلیس اطلاعات بیش از 440 هزار نفر را مورد مطالعه قرار دادند تا ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کنند که پس از اتمام مطالعات، محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه 100 گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند 19 درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند. به گفته خسروشاهی، مصرف روزانه فقط 50 گرم از محصولات گوشتی مانند سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا 51 درصد افزایش می‌دهد.


Page Generated in 0/0065 sec