printlogo


کد خبر: 163756تاریخ: 1395/6/27 00:00
متوسط مصرف سالانه گوشت محرومان؛ 1600 گرم

توان اقتصادی روستاییان کاهش یافته است به‌ طوری‌که متوسط مصرف سالانه گوشت محرومان به 1600 گرم رسیده است. به گزارش صداوسیما، سیدابوالفضل رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست‌جمهوری در این‌باره گفت: براساس سرشماری نفوس و مسکن سال 90 بالغ بر 6/28 درصد جمعیت کشور روستایی و عشایری است. رضوی افزود: از سال 1335 تا پایان سال 1393 نزدیک به33 هزار روستا و آبادی از سکنه خالی شده است. وی با اشاره به طرح توانمندسازی اقتصادی روستاییان و توسعه روستایی گفت: روستاییان با ایجاد تشکل‌های کوچک تا سقف 100 میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. وی اضافه کرد: اگر 25 خانوار روستایی که ساکن روستا باشند یا نباشند تشکل اقتصادی ایجاد کنند 40 درصد آورده را خود می‌آورند و 60 درصد را تا سقف 750 میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. اگر 50 خانوار سهامی خاص و تعاونی تشکیل دهند 35 درصد آورده خودشان خواهد بود و تا مرز یک‌میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. همچنین اگر 100 خانوار تشکل اقتصادی تشکیل دهند 30 درصد آورده و تا سقف 2 میلیارد تومان دریافت می‌کنند و اگر 150 خانوار تشکل اقتصادی تشکیل دهند 25 درصد آورده و تا سقف 3 میلیارد تومان تسهیلات می‌گیرند.  رضوی ادامه داد: اگر 200 خانوار به بالا تشکیل اقتصادی ایجاد کنند 20 درصد آورده خودشان بوده و تا سقف 4 میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. به‌گفته وی، کارمزد این تسهیلات 3 درصد و وثیقه آن کارت یارانه روستاییان است و این وام از 6 ماه تا 2 سال تنفس و دوره مشارکت دارد و از ماه هفتم یا سال دوم به مدت 3 تا 5 سال بازپرداخت می‌شود. البته این وام برای روستاهای مرزی با کارمزد صفر درصد است.


Page Generated in 0/0056 sec