گرچه یکی از ایرادات همیشگی به تولیدکنندگان سوسیس و کالباس استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی بود اما رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید میکند هیچ برند استانداردی از خمیر مرغ استفاده نمیکند. نیره پیروزبخت در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه این سازمان همچنان بر سر موضع خود علیه استفاده از خمیر مرغ باقی است، گفت: سازمان ملی استاندارد همچنان استفاده از خمیر مرغ را در فرآوردههای غذایی ممنوع میداند و به همراه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی بر این موضوع نظارت میکند. وی ادامه داد: البته ممکن است در مواردی که این فرآوردهها در کارگاههای زیرزمینی تولید میشود استفاده از خمیر مرغ مشاهده شود اما در تولیدیهای مجاز دارای علامت استاندارد قاطعانه میگوییم از خمیر مرغ استفاده نمیشود و این موضوع از طرف 3 دستگاه به طور جدی مورد نظارت قرار میگیرد. وی در ادامه با اشاره به کنترلهایی که روی نازلها و جایگاههای سوخترسان از سوی این سازمان صورت میگیرد، اضافه کرد: طبق برنامه نظارتی مستمر موجود سال گذشته ۱۰۷ هزار نازل سوخت در جایگاههای عرضهکننده بنزین کنترل شد و مواردی که به لحاظ استاندارد دارای مشکل بود پلمب شدند. وی درباره جایگاههای گاز طبیعی نیز گفت: براساس برنامه جایگاههای CNG باید کنترل میشدند که متاسفانه تا سال گذشته این اتفاق نیفتاده بود اما در سال ۱۳۹۴ بررسی جایگاههای CNG در دستور کار قرار گرفت و تقریبا ۳۰۰۰ ایستگاه بازرسی شد که در پی این بازرسیها به علت ایرادات و عدم رعایت برخی استانداردها حدود ۱۰۰ جایگاه با نظر این سازمان تعطیل شدند. پیروزبخت همچنین درباره موضوع وفور ماهی تیلاپیا در بازار بهرغم ارزش غذایی پایینی که دارد، گفت: سازمان استاندارد مسؤول کنترل واردات یا تنظیم بازار نیست که تعیین کند چیزی وارد بشود یا نشود و به طور خاص موضوع ماهی در تمام موارد از واردات، تا توزیع آن مربوط به سازمان شیلات است. وی درباره افزایش واردات روغن پالم هم توضیح داد: واردات روغن پالم به تنهایی بلامانع است و مصرف آن نیز در 4 موضوع متفاوت است که باید دید برای کدامیک وارد شده است و این یعنی، استفاده بعدی این روغن اهمیت دارد که اگر برای استفاده در تولید لبنیات وارد شود ما با آن برخورد میکنیم که این برخورد هم نه با واردات، بلکه با تولیدکنندگانی خواهد بود که از آن در محصولات لبنی استفاده میکنند.