رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوساله، افزایش بین ۵ تا ۶ هزار تومانی گوشت گوساله را تایید کرد و این افزایش را براساس نرخ تورم طبیعی دانست. علی خندانروی جوان به فارس گفت: هر کیلو گوشت گوساله نر بین 34 تا 35 هزار تومان به فروش میرسد که این رقم برای گوشت ماده گاو تا کیلویی 29 هزار تومان است. از سوی دیگر احمد مقدسی، رئیس انجمن گاوداران صنعتی گفت: بهرغم افزایش قیمت ذرت علوفهای به عنوان خوراک دام، گاوداران افزایش قیمتی در عرضه دام خود نداشتهاند. وی تصریح کرد: قیمت ذرت علوفهای امسال 65 درصد افزایش داشته و از کیلویی 140 تومان به 200 تومان رسیده است اما مهر امسال ما گوساله زنده را کیلویی زیر 10 هزار تومان فروختیم و هیچ کس نپرسید حالتان چطور است، در صورتی که قیمت گوشت گوساله در همین روزها گران شد و فقط پس از روزهای سوگواری محرم یکهزار تومان به قیمت فروش ما افزوده شد و این در حالی بود که قیمت گوشت گوساله برای مصرفکننده 6 هزار تومان افزایش داشت و درنهایت این سود به جیب دلالان رفت. این گفتهها در حالی است که بنا بر تایید بانک مرکزی، نرخ تورم در سال 95 به طور متوسط 7/8 درصد اعلام شده که با محاسبه سرانگشتی و درنظر گرفتن قیمتها در سال گذشته، گوشت گوساله درنهایت باید از کیلویی 28 هزار تومان به 31 هزار تومان رسیده باشد یعنی در هر کیلو 3 هزار تومان افزایش قیمت، نه 6 هزار تومان! حال این پرسش مطرح است که با وجود سازمانهای عریض و طویل برای نظارت بر بازار مانند سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، چرا باید قیمتها شیب تندی برای افزایش داشته باشد و به آن رسیدگی نشود. همچنین مقدسی با بیان اینکه عمده واردات گوشت قرمز از کشورهای برزیل، ترکیه، امارات و استرالیا انجام میشود، گفت: قیمت گوشت گوسفندی و گاوی تا پایان آبانماه با ثبات روبهرو خواهد بود.