printlogo


کد خبر: 167781تاریخ: 1395/8/27 00:00
در آستانه اربعین حسینی و با نوای وحدت در سایه اهل بیت(ع)
علمای اهل سنت گلستان عازم کربلا

علمای اهل سنت استان گلستان به زیارت امام حسین(ع) می‌روند تا به جهان اسلام نشان دهند برای زنده نگه‌داشتن دین اسلام شیعه و سنی در کنار یکدیگر و زیر سایه اهل بیت(ع) حرکت می‌کنند. کربلا، مرکز نگاه این روزهای عالمیان، همان‌جایی که با جاذبه خود مرد و زن، پیر و جوان، شیعه و سنی و مسیحی و ارمنی را از سراسر جهان به‌سوی خود می‌کشد، این روزها پذیرای عاشقان اهل‌بیت(ع) از سراسر عالم است. حسین(ع) این الماس خفته در آغوش کربلا که عاشقانش اینچنین با عشقی خروشان با پای پیاده به سویش می‌روند تنها متعلق به اهل شیعه نیست بلکه متعلق به‌کل عالم است. به گزارش مهر،۴۷ نفر از علمای شیعه و سنی استان گلستان به شکل متمرکز به کربلای معلا اعزام شدند تا پرچم وحدت گلستان را به رخ دشمنان بکشند و نوای همدلی و همزبانی را به گوش دنیا برسانند. مراسم بدرقه علمای شیعه و سنی در امامزاده عبدالله گرگان برگزار شد. به سراغ تعدادی از برادران اهل سنت رفتیم تا از حس و حال‌شان قبل از حرکت به‌سوی کربلا آگاه شویم. ابوبکر آخوندصحنه، امام جماعت یکی از روستاهای آق‌قلا که برای نخستین بار به کربلای معلا مشرف می‌شود، گفت: از امامزاده عبدالله گرگان برای زیارت امام حسین(ع)، حضرت عباس(ع) و دیگر شهدای عاشورا به همراه برادران اهل تشیع عازم کربلا هستیم تا وحدت و همدلی استان و کشور را به دشمنان نشان دهیم.  آخوندصحنه افزود: وحدت شیعه و سنی در ایران اقتدار اسلام را به دشمنان نشان می‌دهد و به آنها می‌فهماند در راه حفظ دین و قرآن هیچ‌گاه سنی و شیعه این همبستگی را در زیر سایه حکومت اسلامی و پرچم ولایت‌فقیه از دست نمی‌دهند. وی تصریح کرد: ما با این حرکت خود به اسلام‌های دروغینی که به نام داعش و با شعار «لا اله الا الله» جنایت کنند نشان می‌دهیم به‌هیچ‌وجه زیر بار این اسلام‌های دروغین نمی‌رویم و آنها را قبول نداریم. آخوندصحنه با بیان اینکه حدود ۵۰ سال از عمر من می‌گذرد، افزود: حکومت جمهوری اسلامی در هیچ کشور مسلمانی حتی عربستان برپا نیست چراکه ما شاهدیم عربستان سعودی در حفظ و نگهداری دین اسلام کوتاهی می‌کند اما رهبر معظم انقلاب اسلامی در حفظ و نگهداری دین اسلام از هیچ‌چیز دریغ نمی‌کنند و بین شیعه و سنی هیچ تفاوتی نمی‌گذارند. وی با بیان اینکه ما علمای اهل تسنن همواره به رهنمودهای مقام معظم رهبری که می‌فرمایند به سخنان کشورهای غربی و آمریکایی توجه نکنید، توجه داریم، تصریح کرد: دل و قلب ما پر از عشق به پیامبر اکرم(ص)، اهل‌بیت ایشان و امام خامنه‌ای است و تلاش می‌کنیم علاوه بر اینکه از اینجا پیام وحدت و همدلی را برای جهانیان می‌بریم، از آنجا هم پیام‌آور کلمه وحدت و همبستگی باشیم. از حاج آخوندصحنه تشکر و خداحافظی می‌کنم، کمی آنطرف‌تر یکی از علمای اهل تسنن را می‌بینم که قالیچه‌ای در دست دارد و اصحاب رسانه پیرامونش ایستاده‌اند.  حاج آخوند نظری، امام جماعت علی‌آباد کتول خطاب به رسانه‌ها گفت: اهل سنت به هر مکانی که می‌روند با خود سوغاتی می‌برند و ما این قالیچه را به نیابت از همه مسلمانان برای پهن کردن جلوی ضریح امام حسین(ع) با خود به کربلا می‌بریم و از امام حسین(ع) می‌خواهیم که تمام حاجات مسلمانان را برآورده کنند. وی با بیان اینکه همگی باید به ریسمان پروردگار چنگ بزنیم و متفرق نشویم، اظهار کرد: بابت این ایران آبادی که در آن زندگی می‌کنیم باید قدر رهبرمان، قدر رهنمودهای امام خمینی(ره)، خون شهدا، جانبازان و آزادگان‌مان را بدانیم، چراکه در قیامت باید پاسخگوی خون شهیدان‌مان باشیم. 
 امام حسین(ع) متعلق به مسلمین کل جهان است
نظری ادامه داد: امام حسین(ع) نور چشم رسول خداست و ما به عشق پیامبر اکرم(ص) و عشق امام حسین(ع) به کربلا می‌رویم اما متأسفانه شاهدیم یکسری از انسان‌های دجال از این فرصت استفاده می‌کنند و می‌خواهند بگویند امام حسین(ع) مخصوص شیعیان است اما این حرف دروغ و افکار تکفیری و وهابیت است چراکه امام حسین(ع) متعلق به مسلمین کل جهان است. امام جماعت علی‌آباد کتول با بیان اینکه من رزمنده بسیجی بودم و در 3 نوبت به جبهه اعزام شدم، گفت: در آنجا آرزو کردیم کربلا را آزاد کنیم که قسمت نشد، همچنین آرزوی شهادت داشتم که باز هم نصیبم نشد، حالا حدود ۲۷ سال از آن زمان می‌گذرد و ما مشرف می‌شویم به دیدار سرورمان آقا امام حسین(ع). نظری به عنوان صحبت پایانی خود با صدایی رسا گفت: یک جان در بدن دارم که به امام حسین(ع) هدیه می‌کنم و اگر هزار جان هم در بدن داشتم تمام آنها را فدای امام حسین می‌کردم. بعد از پایان صحبت‌های حاج آخوند نظری، یکی از علمای شیعه از حاضران خواست تا برای سلامتی وی صلواتی بفرستند و جمعیت هم با صدایی بلند برای این برادر اهل تسنن صلواتی فرستادند. در بین علمای اهل تسنن که اکثرا میانسال بودند جوانانی هم دیده می‌شدند. 
ناصر هنر، حافظ قرآن و امام جماعت یکی از روستاهای بندر ترکمن که نسبت به همسفرانش جوان‌تر بود، گفت: از اینکه به پابوس امام حسین(ع) می‌روم خوشحالم و دعا می‌کنم کل مسلمانان سعادت زیارت امام حسین(ع) نصیب‌شان شود. دقایقی بعد مراسم بدرقه اجرا می‌شود و برادران شیعه و سنی شانه به شانه هم از زیر قرآن رد می‌شوند تا سفر مشترک‌شان را در پناه ملکوتی قرآن کریم آغاز کنند. مسؤول بسیج طلاب استان گلستان در حاشیه بدرقه علمای شیعه و سنی گفت: ۲۰ نفر از زائران حسینی برادران طلاب اهل تسنن استان هستند و این زائران یک روز بعد از اربعین حسینی به گلستان بازخواهند گشت. حجت‌الاسلام علیرضا ریاحی افزود: قرائت ادعیه‌ای که بین برادران اهل تسنن و تشیع مشترک است و همچنین قرائت قرآن در طول مسیر برنامه‌ریزی‌ شده است. وی با بیان اینکه این اعزام برای نخستین بار به‌صورت سازماندهی شده از سوی بسیج طلاب استان گلستان انجام می‌شود، گفت: در سال‎های گذشته جامعه روحانیت به‌صورت خودجوش به این سفر زیارتی اعزام می‎شدند. حجت‌الاسلام ریاحی گفت: همدلی و نمایش بین‌المللی قدرت اسلام بهترین خروجی این سفر معنوی است، چراکه حضور ده‎ها میلیونی مسلمانان اسلام نبوی را به نمایش می‎گذارد. 
 

Page Generated in 0/0058 sec