printlogo


کد خبر: 168877تاریخ: 1395/9/24 00:00
اخبار

رئیس هیأت مدیره توسعه اعتماد مبین:
تمام اقساط خود را در ۷ سال پرداخته‌ایم
رئیس هیأت مدیره توسعه اعتماد مبین ‌نامه دیروز سازمان خصوصی‌سازی مبنی بر لغو قرارداد شرکت مخابرات را مربوط به پرداخت اقساط این شرکت عنوان و ابراز امیدواری کرد با مذاکره انجام‌شده و پذیرش تقاضای استمهال این موضوع حل شود. سیدمصطفی سیدهاشمی، رئیس هیأت مدیره توسعه اعتماد مبین در گفت‌وگو با فارس، درباره اعلام سازمان خصوصی‌سازی مبنی بر لغو قرارداد شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: ما از 16 قسطی که تا پایان سال 96 باید پرداخت کنیم، 12 قسط را پرداخت کرده‌ایم، قسمتی از قسط سیزدهم و قسط چهاردهم که باید در آبان‌ماه پرداخت می‌شد هنوز پرداخت نشده است که برای آن از سازمان خصوصی‌سازی تقاضای استمهال کرده‌ایم. وی افزود: تقاضای استمهال ما اعطای 3 ماه مهلت از سوی سازمان خصوصی‌سازی بود که نسبت به وصول مطالبات اقدام کند. سیدهاشمی ابراز امیدواری کرد با نظر مثبت سازمان خصوصی‌سازی با تقاضای استمهال 3 ماهه، تصمیم دیروز این سازمان کان لم یکن تلقی شود. وی همچنین از مذاکره با این سازمان از سوی توسعه اعتماد نوین خبر داد و اظهار امیدواری کرد این مذاکرات به نتیجه برسد. رئیس هیأت مدیره توسعه اعتماد مبین همچنین تأکید کرد: این شرکت در طول 7 سال گذشته همه اقساط خود را پرداخت کرده است. کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین خریدار بلوک کنترلی 50 درصد به اضافه یک سهم شرکت مخابرات ایران است.


ایران بوئینگ را نجات داد
مقامات بوئینگ اذعان کردند قرارداد ده‌ها میلیارد دلاری ایران، بوئینگ را از ضرر و زیان بیشتر نجات داد. با اعلام شرکت بوئینگ مبنی بر کاهش ۴۰ درصدی تولید بوئینگ ۷۷۷، روشن شد چرا این شرکت بر اشتغال‌زایی قرارداد خرید ایران برای آمریکا تاکید می‌کند زیرا این قرارداد مانع ضرر بیشتر بزرگ‌ترین تولیدکننده هواپیمای جهان در ایران شد. به گزارش فارس، پس از اینکه قرارداد 6/16 میلیارد دلاری بوئینگ با ایران قطعی شد، این شرکت بیانیه‌ای صادر کرد که این قرارداد، 100 هزار فرصت شغلی در آمریکا ایجاد می‌کند. الیزابث لانگ، معاون برنامه بوئینگ 777 شرکت بوئینگ اظهار کرده اگر قرارداد با ایران امضا نمی‌شد، میزان فروش سودآورترین مدل هواپیمای تولیدی‌ این شرکت بیش از این کاهش می‌یافت. در همین حال «جب هنسارلینگ»، رئیس کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای با انتقاد از امضای قرارداد رسمی میان شرکت هواپیماسازی «بوئینگ» و ایران به موسسات مالی این کشور درباره تأمین مالی این قرارداد هشدار داد، چراکه قوانین ایالات متحده آمریکا، بانک‌های آمریکایی و موسسات مالی این کشور را از ارائه هرگونه خدمات مالی به اشخاص و نهادهای ایرانی منع کرده است. وی هشدار داد در صورتی که یک موسسه مالی آمریکایی در روزهای پایانی دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم به تأمین مالی ایران بگیرد، باید در برابر کنگره پاسخگو باشد. از سوی دیگر فرهاد پرورش، مدیر عامل ایران‌ایر درباره نحوه تأمین مالی سهم ایران‌ایر در قرارداد خرید ۸۰ فروند بوئینگ گفت: مصوبه‌ای برای دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای خرید هواپیماهای نو داشتیم که قرار است از آن برای دریافت تسهیلات و ارائه سهم نقدی خود در فاینانس اقدام کنیم. وی اضافه کرد: تأمین مالی خرید این هواپیماها به صورت فاینانس و در قالب سهم‌های 20-80 یا 15-85 خواهد بود که در واقع حدود 85 درصد فاینانس و 15 درصد هم سهم ایران‌ایر است که پرداخت می‌شود. وی اظهار داشت: رقم این قرارداد طبق رقم اسمی، 6/16 میلیارد دلار است که هیچ‌وقت این رقم ملاک نیست و رقم نهایی خیلی کمتر خواهد بود.


امضای ۳ تفاهمنامه انرژی بین ایران و روسیه
روز گذشته با حضور وزیر انرژی روسیه تفاهمنامه‌های مطالعاتی 2 میدان نفتی چشمه‌خوش و چنگوله و 5 زمینه همکاری گازی از قبیل سوآپ و نوسازی خطوط امضا شد و مذاکره برای فروش روزانه 100 هزار بشکه‌ای نفت ایران به روسیه صورت گرفت. به گزارش فارس، امضای تفاهمنامه مطالعاتی 2میدان نفتی چشمه‌خوش و چنگوله بین شرکت ملی نفت مناطق مرکزی و شرکت گازپروم نفت روسیه با حضور وزرای نفت ایران و روسیه بود. این قرارداد به صورت MOU است.
 


Page Generated in 0/0064 sec