printlogo


کد خبر: 169533تاریخ: 1395/10/7 00:00
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد
تخلف نهادهای دولتی در بیمه تکمیلی

گروه اجتماعی: سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به تخلف برخی نهادهای دولتی درباره بیمه تکمیلی انتقاد کرد. به گزارش تسنیم، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت درباره مبحث بیمه تکمیلی که نقدهایی به آن وارد است، اظهار داشت: بیمه تکمیلی از منابع دولتی نباید تامین شود ولی در‌این‌باره برخی نهادهای دولتی و غیره در پوشش‌های مختلف تخلفاتی می‌کنند، بیمه تکمیلی باید برای افراد ضعیف کشور لحاظ شود که هم‌اکنون اینگونه نیست.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: بنابراین طبق برنامه پنجم و مالیات نباید بیمه تکمیلی خارج از بسته بیمه پایه باشد، از طرفی نیز باید حمایت بیمه تکمیلی از مردم ضعیف صورت پذیرد و الان این پوشش مناسب نیست و ما نیز انتقادات وزارت بهداشت را به بیمه‌ها اعلام کردیم. حریرچی همچنین درباره توزیع نشدن شیر در مدارس نیز با تایید این مشکل خاطرنشان کرد: امسال شیر در مدارس توزیع نشده است و از وزارت آموزش‌وپرورش این توزیع نشدن شیر در مدارس را پیگیری می‌کنیم.
رشد 8 برابری مراجعات آبادانی‌ها به اورژانس
همچنین ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آلودگی هوای اهواز گفت: در سال ۹۴ نسبت به سال‌های گذشته در تعداد مراجعان مشکلات تنفسی به بیمارستان‌ها کاهش چشمگیری داشتیم، به‌طوری که ۲۶ هزار نفر به بیمارستان‌ها مراجعه کردند که اکثر این افراد به دلیل مشکلات تنفسی و آسمی که قبلاً داشتند به اورژانس مراجعه داشتند. وی خاطرنشان کرد: با تلاش عوامل دانشگاه علوم پزشکی عامل این مراجعات مشخص شد و در پی آن متوجه شدیم که عامل آلودگی هوای شهر اهواز برخی از درختانی است که با گرده‌افشانی در فصل پاییز بعد از بارش باران متورم شده و پس از متورم شدن می‌ترکند و باعث به وجود آمدن آلرژی می‌شوند. با هرس این درختان توانستیم آلودگی هوا را در شهر اهواز به میزان 5/88 درصد کاهش دهیم اما متاسفانه در شهرهای آبادان و خرمشهر شاهد رشد 8 برابری در میزان مراجعات مردم به اورژانس‌ها بودیم.
سخنگوی وزارت بهداشت درباره رشد سلامت کشور افزود: یکی از شاخص‌هایی که کشورهای مختلف را در حوزه سلامت با یکدیگر می‌سنجند، میزان هزینه‌های حکومتی در بخش سلامت است که توسط دولت‌ها تخصیص داده می‌شود. وضعیت کشور ما با توجه به درآمد رو به بالا و پایین آوردن هزینه رشد خوبی داشته است. رتبه ایران در بین ۱۹۳ کشور جهان در رشد شاخص سلامت ۱۵۳ است. در کشورهای متوسط دنیا این رشد برابر 9/9 درصد است و ما در کشور توانستیم به رشد 6/5 درصد برسیم. ما همواره تلاش می‌کنیم با کاهش هزینه‌کرد مردم در بیمارستان‌های دولتی این رقم را ارتقا دهیم. باید در این  باره هزینه‌ها را از جیب مردم کاهش و هزینه‌کرد دولت را افزایش دهیم. وی گفت: باید توجه داشت اگر می‌خواهیم هزینه‌ای که مردم می‌پردازند  را کمتر کنیم، دولت باید بودجه بیشتری در اختیار ما قرار دهد. اکنون دسترسی مردم به بیمارستان‌ها نسبت به قبل افزایش پیدا کرده است.
کاهش هزینه‌کرد مردم
 وی درباره  کاهش هزینه‌کرد مردم در بخش سلامت ادامه داد: برای اولین بار در 20 سال اخیر هزینه‌کرد مردم در بخش سلامت را 40 درصد کاهش دادیم که می‌توان گفت هیچ کشوری نتوانسته به این رقم دست یابد. این نشان می‌دهد که چقدر از ورود مردم به زیر خط فقر به خاطر هزینه‌هایی که در بیمارستان‌ها می‌کردند جلوگیری شده است. حریرچی با اشاره به نقش بیمه‌ها و اختلافاتی که در این باره وجود دارد، خاطرنشان کرد: ‌ما باید درباره کمبودهایی که در این بخش وجود داشت، برای روشن شدن، موضوع را رسانه‌ای می‌کردیم. آن چیزی که تکلیف ما بود انجام دادیم و برای جلوگیری از ادامه دادن این بحث نمی‌خواهیم درباره این موضوع صحبتی کنیم. درباره بیمه سلامت ۱۲۵۰ میلیارد به صورت نقدی و ۱۶۴۰ میلیارد اوراق به ما پرداخت شده است و مقداری هم از این بودجه تخصیصی باقی مانده است. ما نباید بگذاریم که عقب‌افتادگی‌ها در بخش طرح تحول سلامت بیشتر شود. وی خاطرنشان کرد: خبر خوبی که در روزهای اخیر در بخش سلامت به ما رسیده درباره دستور کتبی ریاست جمهوری است مبنی بر اینکه  27/9 درصد از منابع تامین اجتماعی در بخش درمان در حساب خاص و جداگانه‌ای نگهداری می‌شود که این مبلغ با نظارت ریاست‌جمهوری اداره خواهد شد.
 


Page Generated in 0/0073 sec