رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی انتقاد کرد
بیکاری، دامنگیر دندانپزشکان جوان
رئیس انجمن دندانپزشکان با اشاره به مشکل اشتغال دندانپزشکان بیکار گفت: وزارت بهداشت به جای خرید یونیت دندانپزشکی هر مطب را به مرکز بهداشت مراقبت دهان و دندان تبدیل کند.
محمدباقر شهنىزاده، رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با بیان این مطلب با اشاره به اینکه ما نسبت به تعداد دندانپزشکان و دانشکدههاى دندانپزشکى اعتراض داریم و در این میان بهجاى آموزش دندانپزشک شروع به تربیت بهداشت کار دهان و دندان کردند که به سال 60 برگشتیم، افزود: فارغالتحصیلان دندانپزشکی بدون هیچ آموزش دانشگاهى از دستگاهها و تکنولوژیهاى نوین استفاده میکنند و طبقهبندی آموزشی برای دندانپزشکان وجود ندارد و دندانپزشک با گذراندن یک دوره کوتاه وارد این عرصه میشود. رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران عنوان کرد: آموزش بعد از فارغالتحصیلی باید مدیریت شود و دانشگاهها دورههاى آموزشی ایمپلنت را برگزار کنند، زیرا در این حوزهها چالش بسیاری وجود دارد. وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات دندانپزشکان جوان آن است که در بازار کار رها شدهاند و به کار کردن در درمانگاههاى دندانپزشکى 3 شیفته با تعرفه بسیار کم روى آوردهاند.
رئیس بنیاد شهید عنوان کرد
بررسی تخصصی مسائل ایثارگران
«مسائل ایثارگران در جلسات تشکلها و مدیران بنیاد به صورت تخصصی بررسی شود». نماینده ولیفقیه، معاون رئیسجمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خواستار برگزاری مستمر جلسات مشترک تشکلهای ایثارگری با مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران شد تا مسائل و مشکلات بهصورت مشخص در حوزههای تخصصی خود مطرح و با ارائه راهکارهای گوناگون بررسی شود. به گزارش «وطنامروز» حجتالاسلام سیدمحمدعلی شهیدی در دیدار با جمعی از فرزندان دختر شهدا ضمن گرامیداشت قیام 19 دی و سالگرد عملیات کربلای 5، در پاسخ به موارد مطرح شده از سوی تعدادی از حاضران در جلسه گفت: در حال حاضر 133 تشکل ایثارگری فعال بهصورت منسجم و منظم در حال فعالیت هستند اما تشکل مستقلی با موضوعیت خواهران مشغول به فعالیت نیست که شما جمع حاضر بر اساس پیشنهادی که مطرح کردید، میتوانید اقدامات لازم را برای ثبت و تأسیس چنین تشکلی انجام دهید. حجتالاسلام شهیدی خواستار برگزاری مستمر جلسات مشترک تشکلهای ایثارگری با معاونان و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران شد تا مسائل و مشکلات بهصورت مشخص در حوزههای تخصصی خود مطرح و بررسی شود.
معاون وزیر آموزشوپرورش مطرح کرد
الزام آموزشگاههای زبان به دریافت مجوز
رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت مراکز غیردولتی وابسته به آموزشوپرورش در قانون دائمی شدن تاسیس مدارس غیردولتی گفت: البته امور مراکز غیردولتی پیش از این در قالب کمیتهای پیگیری میشد اما مقداری رها شده بود. تاکید این قانون بر این است که در سنین دانشآموزی هر ارگان و دستگاهی که مایل است دوره آموزشی زبان ایجاد کند باید از آموزشوپرورش مجوز بگیرد. مرضیه گرد با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت آموزشگاهها و مراکز غیردولتی وابسته به آموزشوپرورش در قانون دائمی شدن تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی که هفته گذشته به وزارت آموزشوپرورش ابلاغ شد اظهار داشت: در این قانون فارغ از مدارس غیردولتی تکلیف سایر مراکز اعم از مراکز متفرقه آموزشی، اردوگاههای پرورشی غیردولتی و مراکز آموزش از راه دور صراحتا مشخص شده و این امر در شوراهای نظارت انجام خواهد شد. وی افزود: البته امور مراکز غیردولتی پیش از این در قالب کمیتهای پیگیری میشد اما مقداری رها شده بود و مراکزی برای آموزش زبان در سنین دانشآموزی اقدام به کار میکردند. تاکید این قانون بر این موضوع است که در سنین دانشآموزی هر ارگان و دستگاهی که مایل است دوره آموزشی زبان ایجاد کند باید از مجوز آموزشوپرورش برخوردار باشد، متاسفانه تاکنون این مراکز تاثیرات منفی بر آموزش دانشآموزان وارد کردهاند.