printlogo


کد خبر: 171620تاریخ: 1395/11/18 00:00
اخبار

اسعدیان خطاب به منتقدان:
اجازه دهید در سینما ناامیدی را رشد ندهیم
نشست پرسش و پاسخ فیلم «سارا و آیدا» با حضور عوامل این فیلم در سالن سعدى برج میلاد برگزار شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مازیار میری، کارگردان این فیلم درباره پایان‌بندی این اثر گفت: ما دو پایان را برای فیلم، فیلمبرداری کردیم. اینکه شخصیت سارا پای کاری که انجام داده بایستد یا نایستد. به این دلیل که علاقه‌مندم باید پای کارهایی که می‌کنیم بایستیم، این پایان را برای فیلم انتخاب کردم. میری تصریح کرد: شاید واقعیت جامعه ما چیز دیگری باشد اما ما به این نتیجه رسیدیم که می‌توان نقطه امیدی را ایجاد کرد و به این دلیل این پایان را بهتر دانستیم. وی با بیان اینکه فیلمسازان اجتماعی کشور ثبت زمانه می‌کنند، ادامه داد: سینمای ایران تلاش می‌کند شرایط را تغییر دهد و در میان همه این بی‌اخلاقی‌ها، امیدی را به جامعه تزریق کند. همایون اسعدیان در پاسخ به انتقادات مطرح‌شده درباره فیلم گفت: ساخت فیلم به پرتاب نیزه می‌ماند که ما نمی‌دانیم نیزه کجا پایین می‌آید. به ما گفته شد پایان داستان را عوض کنیم که خوشایند باشد اما ما این کار را نکردیم. وی ادامه داد: در جامعه‌ای که همه چیز سیر نزولی دارد و به اندازه کافی ناامیدی وجود دارد، اجازه دهید در سینما ناامیدى را رشد ندهیم. هر فیلمی در زمان خودش معنی می‌دهد و این فیلم هم متعلق به امروز است. من فیلمم را می‌سازم، شما هم انتقادتان را بکنید.

«شریعتی بدون روتوش»  در خانه مستند
مستند «شریعتی بدون روتوش» جزو آثار هنری است که در خانه مستند انقلاب اسلامی در حال تهیه است و تلاش دارد به زوایای پنهان و کمتر گفته شده از زندگی دکتر علی شریعتی بپردازد. به گزارش فارس، محمد سمیع‌پور، کارگردان مستند «شریعتی بدون روتوش» انگیزه خود را برای ساخت این اثر به علاقه شخصی‌اش به افکار دکتر شریعتی مرتبط دانست و گفت: از دوران نوجوانی با سخنرانی «آری اینچنین بود برادر» ارتباط من با دکتر شریعتی آغاز شد و طی مدت 2 سال از دوران دبیرستان تقریباً یک دوره کامل از کتاب‌های دکتر شریعتی را مطالعه کردم. این کارگردان مستند اظهار کرد: با این توضیحات باید بگویم در مستند «شریعتی بدون روتوش» تلاش کرده‌ایم به مجموعه‌ای از ابهامات مختلف پیرامون شخصیت و زندگی دکتر شریعتی بپردازیم که اطمینان دارم می‌تواند هم با منتقدان و هم با موافقان ایشان ارتباط مناسبی برقرار کند. وی ادامه داد: برخی از سوالاتی که در مستند تلاش می‌کنیم پاسخ دهیم این است که آیا شریعتی فردی با افکار التقاطی بود؟ آیا شریعتی با شاه همکاری کرد؟ آیا شریعتی یک مارکسیست مسلمان بود؟ نسبت شریعتی با سازمان مجاهدین انقلاب چه بود؟ و سوالاتی از این دست. گفتنی است، مستند «شریعتی بدون روتوش» به تهیه‌کنندگی مهدی مطهر در خانه مستند انقلاب اسلامی تهیه می‌شود و طبق زمان‌بندی مطرح شده تا پایان بهار 96 برای اکران آماده می‌شود.

پیکر مرحوم «جوهرچی» تشییع شد
مراسم تشییع پیکر حسن جوهرچی روز یکشنبه ۱۷ بهمن از مقابل خانه سینما به سمت قطعه هنرمندان برگزار شد. به گزارش مهر، مدیران، مسؤولان و هنرمندانی از جمله همایون اسعدیان، لعیا زنگنه، رضا رفیع، کورش سلیمانی، خشایار الوند و جمعی از مردم و بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون در این مراسم حاضر شدند. امین تارخ در ابتدای این مراسم با اشاره به درگذشت داوود رشیدی، کاظم افرندنیا همچنین حوادثی مثل حادثه پلاسکو و شهادت آتش‌نشانان یادآور شد: دلم نمی‌خواهد به اتفاقاتی که در سال جاری رخ داد اشاره کنم اما ۹۵ سال پرنکبتی بود. تقدیر رقم زد که ما عزادار آتش‌نشانان عزیز باشیم و همچنین در سیستان عده زیادی از مردم را در سیل از دست بدهیم و اکنون جز تسلیت به خانواده جوهرچی چه می‌توانیم بگوییم. امیدواریم که خداوند به خانواده او صبر بدهد. بعد از سخنان سایر مسؤولان و هنرمندان، پیکر زنده‌یاد جوهرچی به سمت قطعه هنرمندان تشییع شد. حسن جوهرچی، بازیگر عرصه سینما و تلویزیون صبح روز ۱۵ بهمن‌ماه در بیمارستان امام خمینی(ره)
دار فانی را وداع گفت.


Page Generated in 0/0057 sec