printlogo


کد خبر: 172053تاریخ: 1395/11/27 00:00
نبض جامعه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد
شرایط اعزام دوباره حجاج به عربستان
«اگر دولت عربستان شرایط ما را بپذیرد، قطعاً حجاج را به سرزمین وحی اعزام خواهیم کرد. همانطور که گفتم این مساله‌ به سیاست‌ها و عملکرد دولت سعودی بستگی دارد». به گزارش «وطن امروز»، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نشست خبری درباره موضوع حج با بیان این مطلب گفته است: «سیاست رسمی نظام، برگزاری حج با حفظ عزت، کرامت و امنیت زائران است و از این منظر در مذاکراتی که با دولت عربستان صورت گرفته، شرایط حداقلی ما که شامل تأمین عزت و کرامت حجاج، امنیت حجاج و پرداخت دیه به شهدای مناست، به آنها ابلاغ شده است که اگر دولت عربستان این شرایط را بپذیرد، قطعاً ما حجاج را به سرزمین وحی اعزام خواهیم کرد». به گفته وی، همانطور که گفتم این موضوع‌ها به سیاست‌ها و عملکرد دولت سعودی بستگی دارد.

کارت «منزلت» بازنشستگان بازنشسته شد!
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برخی خدمات به دلیل اینکه بار مالی داشت و از سوی دولت و در بودجه سنواتی توسط مجلس تعریف نشد، موجب شد بازنشستگان از دریافت این خدمات رایگان با کارت «منزلت» محروم شوند. عباس رشیدی با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و بهره‌مندی بازنشستگان از کارت شناسایی (منزلت)، به فارس گفت: برخی دستگاه‌های اجرایی مانند سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای بازدید بازنشستگان از اماکن باستانی و کاخ‌موزه‌ها خدمات رایگان ارائه می‌دهند البته در شرایطی که بازنشستگان این کارت منزلت را به همراه داشته باشند.  وی ادامه داد: اما برخی خدمات دیگر مانند بهره‌مندی از اماکن ورزشی، بلیت هواپیما یا سایر خدمات به دلیل اینکه بار مالی داشته است و باید از سوی دولت و در بودجه سنواتی توسط مجلس تصویب می‌شد و تعریف نشده است متأسفانه تأمین نشده و بازنشستگان از دریافت این خدمات رایگان محروم شده‌اند.   رشیدی گفت: به طور طبیعی این امکان برای دستگاه‌های اجرایی ارائه‌کننده این خدمات مهیا نیست که خدمات خود را به بازنشستگان رایگان ارائه دهند. مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری افزود: البته هدف اصلی این کارت شناسایی یک کارت هویتی بود که دستگاه‌ها در زمان بازنشستگی افراد می‌توانستند از آنها اخذ کنند و در قالب یک کارت هویتی مطرح بود و سپس تعاریف دیگر برایش ارائه شد.

هفته‌ای با قصه‌گویی در مدارس
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تقویت دبیرخانه دائمی جشنواره قصه‌گویی و همچنین تدوین بانک اطلاعاتی قصه‌ها خبر داد و گفت: ۴۳۰۵ قصه به دبیرخانه این دوره ارسال شده است. به گزارش «وطن امروز»، علیرضا حاجیان‌زاده با اشاره به اینکه نوزدهمین جشنواره قصه‌گویی در چند بخش اجرا می‌شود، گفت: ما در این جشنواره 3 قصه‌گویی در 2 شکل ملی و بین‌المللی، مقاله‌نویسی و داستان‌نویسی رضوی خواهیم پرداخت. همچنین یکسری برنامه‌های جنبی در نوزدهمین جشنواره قصه‌گویی که از ۲۷ بهمن تا اول اسفند ماه در مرکز آفرینش‌های هنری کانون ادامه دارد، اجرا خواهد شد. وی با اشاره به شرکت‌کنندگان در نوزدهمین جشنواره قصه‌گویی گفت: مربیان کانون پرورش فکری، قصه‌گویان آزاد، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، قصه‌گویان جشنواره رضوی، مربیان مراکز فراگیر کانون و همچنین نوجوانان، شرکت‌کنندگان در این دوره از جشنواره هستند. نکته قابل بیان اینکه برای نخستین بار نوجوانان می‌توانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند. حاجیان‌زاده به محتوای قصه‌ها اشاره و بیان کرد: درونمایه آموزشی ـ تربیتی، زندگی به سبک ایرانی ـ اسلامی و داستان رضوی، از جمله مواردی است که قصه‌گویان به آن پرداخته‌اند. همچنین ما در این دوره ارتباط خوبی با آموزش و پرورش برقرار کرده و قصه‌گویان ما به شکل متمرکز به مدارس مختلف رفته و طرح «هفته‌ای با قصه‌گویی» را اجرا کردند.
 


Page Generated in 0/0106 sec