printlogo


کد خبر: 172151تاریخ: 1395/11/28 00:00
اخبار

 جشن آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا تا پایان امسال جشن آبرسانی مستمر به
۵ هزار روستا با جمعیتی بالغ بر 2/4 میلیون نفر برگزار می‌شود. معاون برنامه‌ریزی و توسعه آبفای کشور با بیان این مطلب گفت: کمیسیون تلفیق اختصاص ۳۰۰ میلیون دلار به آبرسانی روستایی را تصویب کرد. علی‌اصغر قانع در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اقدامات 3 سال گذشته در بخش آبرسانی روستایی افزود: در بودجه سال 96 هم در ردیف اجرایی و هم تملک دارایی اعتبار خوبی از سوی دولت برای آبرسانی روستایی پیشنهاد شده است. قانع اضافه کرد: پیش‌بینی این است در سال آینده هم بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان منابع مالی در اختیار آبرسانی روستایی قرار گیرد. وی درباره جمعیت تحت پوشش آب شرب روستایی تصریح کرد: جمعیت تحت پوشش آب شرب سالم و بهداشتی برای روستاها در حال حاضر 74 درصد است و پیش‌بینی ما این است که تا پایان امسال با تمهیدات انجام‌شده به 82 درصد برسد.  به‌گفته وی، زاهدان تنها مرکز استان در کشور است که هنوز 30 درصد شبکه آبرسانی در خود شهر است.


آخوندی: آماده استیضاحم
وزیر راه‌وشهرسازی به فاصله ۱۵ روز از نامه‌نگاری به رئیس مجلس، برای بار دوم دست به قلم شد و خطاب به لاریجانی اعلام کرد: از مورخ ۲۷ بهمن آمادگی دارم در صحن مجلس حضور یافته و پاسخگوی پرسش‌های نمایندگان باشم. به گزارش تسنیم، در نامه دوم آخوندی به لاریجانی آمده است: «با توجه به اعلام وصول درخواست استیضاح اینجانب توسط تعدادی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، به استحضار می‌رساند اینجانب از 27 بهمن‌ماه آمادگی دارم در صحن مجلس حضور یافته و پاسخگوی پرسش‌های نمایندگان باشم. لطفا هر زمانی را که در هیات رئیسه محترم تعیین می‌کنید، امر به ابلاغ فرمایید». آخوندی همچنین در حاشیه جلسه هیات دولت درباره اعطای وام‌های 40 میلیونی توسط بانک مسکن نیز گفت: بانک مسکن متعهد است به کسانی که در این بانک سپرده دارند، وام 40 میلیونی اعطا کند و اگر برای کسی این اتفاق رخ نداد، می‌تواند گزارش آن را برای ما ارسال کند.


تولیدکنندگان مسکن در حال ورشکستگی هستند
دبیر کانون انبوه‌سازان با بیان اینکه تولیدکنندگان مسکن در مسیر ورشکستگی قرار دارند، گفت: پیش‌فروش به عنوان مهم‌ترین ابزار حوزه تولید مسکن به دلیل اصلاحات غیرکارشناسی، بدون کاربرد شده است. فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: در حوزه مسکن 2 اقدام برای خروج از رکود الزامی است؛ اول اینکه نظام بانکداری به اصلاح خود بپردازد و سیستم پرداخت تسهیلات مسکن را مورد بازنگری جدی قرار دهد و دوم اینکه موانع تولید مسکن به صورت فوق‌العاده و فوری در مجلس مورد بررسی قرار گیرد. وی افزود: اگر به رکود مسکن بی‌توجهی شود در آینده نزدیک مشکلات این حوزه دوچندان خواهد شد، زیرا با شرایط موجود، تولیدکنندگان و انبوه‌سازان در نهایت به مسیر ورشکستگی می‌روند که در آن صورت جایگزین کردن این فعالان در حوزه اقتصاد کشور بسیار سخت و دشوار است. دبیر کانون انبوه‌سازان با بیان اینکه بحث پیش‌فروش ساختمان به عنوان مهم‌ترین ابزار حوزه تولید مسکن باید مجددا مورد بازنگری قرار گیرد، افزود: نمایندگان مجلس باید این موضوع را دنبال کنند. ما جلسات کارشناسی با مسؤولان وزارت راه‌وشهرسازی برگزار کردیم که دغدغه‌های ما را پذیرفتند و ایرادات را قبول دارند. می‌گویند قانون باید اصلاح شود اما مشخص نیست چه چیزی پشت قانون قرار دارد که بعد از
3 سال قانون پیش‌فروش اصلاح نمی‌شود. پورحاجت تاکید کرد: حاضریم به عنوان فعالان حوزه مسکن در فضای تعامل، مشکلات این قانون را بگوییم. اگر قابلیت اجرا داشت آن موقع تمکین می‌کنیم ولی واقعیت این است که این قانون هم‌اکنون قابل اجرا نیست. نمی‌توانیم قانون را به نحوی صافکاری کنیم یا شناسنامه فنی را بیرون بدهیم بعد بگوییم قانون اجرا شود. وی با بیان اینکه مشکلات حقوقی و فنی بحث پیش‌فروش هنوز به قوت خود باقی است، گفت: انتظار داشتیم در شرایطی که سیستم بانکی پاسخگوی نیاز مردم نیست و هزینه پول بسیار سنگین است، حداقل‌ها را برای حوزه تولید مسکن در نظر می‌گرفتند اما شاهدیم از یک سو فشار مالیاتی به فعالان بخش مسکن وارد شده و از سوی دیگر ابزار پیش‌فروش را غیرکاربردی کرده‌اند.
 


Page Generated in 0/0086 sec