در حالی که شورایعالی سلامت و امنیت غذایی طی دستوری به تولیدکنندگان روغنهای خوراکی، خواستار توقف تولید روغنهای جامد مضر شده بود اما یک تولیدکننده روغن جامد نهتنها خیال توقف تولید این محصول را ندارد بلکه بتازگی محصولات خود را تبلیغ نیز میکند. به گزارش نسیمآنلاین، براساس تصمیم اتخاذ شده در شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور، تولید روغن خوراکی نیمهجامد باید تا پایان امسال در تمام شرکتهای تولیدکننده روغن خوراکی در کشور متوقف شود و از خیلی قبلتر هم تبلیغات این نوع روغنها در رسانهها ممنوع اعلام شده است، چرا که کارشناسان معتقدند این روغنها به دلیل دارا بودن لینولنیک اسید(امگا3) بیش از 3 درصدی و وجود طعمدهنده، برای سرخ کردن مناسب نیست. اما تبلیغات این روغن در حالی انجام میشود که شرکت تولیدکننده روغنهای ممنوعه در تبلیغات خود بهنوعی به دنبال القای سالم بودن روغنهای خود است. کارشناسان تغذیه میگویند: در تمام روغنهای جامد به دلیل اینکه از مخلوط روغنهای بازیافتی استفاده میشود، تولیدکنندگان آن بناچار مجبور به استفاده از اسانسها هستند تا مصرفکننده متوجه بوی بد این روغنها نشود. حال باید پرسید چرا دستگاههای نظارتی نسبت به این مهم کمتوجه هستند تا زحمات چندینساله نظام سلامت در تغییر رویکرد مردم در استفاده از روغنهای مایع بر باد داده شود.