printlogo


کد خبر: 173231تاریخ: 1395/12/22 00:00
اخبار

سلطه افراد خاص بر سهام مردم
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تصور نمایندگان از راه‌اندازی سامانه سهام‌عدالت اعطای حق کنترل بر سهام بود، گفت: سهام‌عدالت همچنان در حالت مسدودی به سر می‌برد و آزاد‌سازی انجام نشده است. سیدحسن حسینی‌شاهرودی در گفت‌وگو با تسنیم، گفت: ثبت سهام‌عدالت در سامانه باید به عرضه و خرید و فروش در بورس منجر شود اما هنوز شرایطی برای این امر فراهم نشده است. وی افزود: باید انتظارات سهامداران این طرح همانند حق خرید و فروش به آنها واگذار شود و مردم در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی نقش داشته باشند. دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه صاحبان سهام باید بتوانند سهام خود را مدیریت کنند، تاکید کرد: صاحبان سهام‌عدالت باید در هیات مدیره حضور داشته باشند و اگر اجازه دخل و تصرف در سهام وجود نداشته باشد همچنان سهام افراد در حالت مسدودشده قرار دارد و آزاد‌سازی صورت نگرفته است. نماینده شاهرود در مجلس دهم تاکید کرد: سهامداران هر شرکت می‌توانند در انتخاب مدیرعامل خود مشارکت و سهم داشته باشند، در حالی که مردم در تصمیم‌سازی مدیریتی سهام‌عدالت مشارکت ندارند. عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: باید مشخص شود حساب سود و زیان شرکت‌ها و صورت‌های مالی آنها چگونه محاسبه شده و البته این موضوع باید توسط دستگاه‌های رسمی نظارتی تایید شود. دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس اینگونه فکر می‌کردند که با راه‌اندازی سامانه جدید کنترل سهام و شرکتی که سهام متعلق به آن است در اختیار مردم قرار می‌گیرد اما به نظر می‌رسد سهام‌عدالت همچنان در اختیار افراد خاصی است و اراده‌ای در تشکیل مجامع این سهام وجود ندارد.

صدور صورت‌‌حساب سهام‌عدالت قبل از انتخابات تبلیغاتی است
رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی گفت: طولانی کردن فرآیند آزادسازی سهام‌عدالت نشان می‌دهد متولیان آن دوغ و دوشابی درست کرده‌اند که خودشان هم نمی‌دانند با آن چه کنند. غلامرضا حیدری‌کردزنگنه، چهارمین رئیس سازمان خصوصی‌سازی در گفت‌وگو با فارس با انتقاد از عملکرد و تدبیر هیات عامل این سازمان در نحوه آزاد‌سازی سهام‌عدالت گفت: سکاندار سازمان خصوصی‌سازی عنوان می‌کند راه‌اندازی سامانه و صدور صورتحساب تبلیغاتی نیست در حالی که چنین اقدام‌هایی در شب عید و در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری شائبه تبلیغاتی بودن این اقدامات را بیشتر می‌کند. کردزنگنه با بیان اینکه از ماده 34 تا 38 سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی به کفایت و وضوح به نحوه آزاد‌سازی و تخصیص سهام‌عدالت به مشمولان اشاره و تصریح می‌کند، عنوان کرد: در ماده 34 این قانون تاکید شده باید ظرف مدت یک‌سال فرآیند شناسایی مشمولان سهام‌عدالت تمام شود. یعنی از سال 87 که قانون اصل 44 تصویب شد تا پایان سال 88 عملیات شناسایی و تخصیص سهام‌عدالت پایان می‌پذیرفت اما برخی اقدامات در دولت قبل و ادامه آن در دولت کنونی باعث شد ضمن نقض قانون، فرآیند شناسایی مشمولان تا 7 سال طولانی شود. وی افزود: در آن زمان با احتساب جمعیت 70 میلیون نفری کشور، تعداد مشمولان حداقل به 42 میلیون نفر می‌رسید ولی آنچنان این فرآیند طولانی شد که جمعیت ایران از 80 میلیون نفر گذشت و عنوان شد تعداد مشمولان به 48 میلیون نفر افزایش یابد.


شناسایی ۳۰۰ هزار مؤدی جدید مالیاتی در سال ۹۵
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از افزایش درآمدهای مالیاتی در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ خبر داد. سیدکامل تقوی‌نژاد در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به مالیات اصناف گفت: سال 95 میزان درآمدهای مالیاتی نسبت به سال‌های گذشته پیشی گرفته است  و در سال ۹۶ نیز این روند به همین شکل خواهد بود. وی تصریح کرد: درآمدهای مالیاتی و عوارض در قانون بودجه ۹۶، ۱۱۵ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که امیدواریم تحقق پیدا کند. رئیس‌کل سازمان امور مالیات تاکید کرد: در طرح جامعی که از سال 95 آغاز شده و آثار اولیه آن را ملاحظه می‌کنیم 300 هزار مودی جدید مالیاتی شناسایی شده‌اند.


Page Generated in 0/0053 sec