قیمت گروه لبنیات در یک سال اخیر ۷ درصد، تخممرغ 9/42 درصد، برنج 2/31 درصد، حبوب 7/19 درصد، میوههای تازه 3/34 درصد، سبزیهای تازه 3/26 درصد، گوشت قرمز 1/8 درصد، مرغ ۳۵ درصد، قند و شکر 8/20 درصد، چای 2/13 درصد و روغن نباتی 6/8 درصد افزایش یافته است. به گزارش تسنیم، بررسیهای بانک مرکزی از تغییرات قیمت کالاهای اساسی نشان میدهد که قیمت گروه لبنیات در یک سال اخیر 7 درصد، تخممرغ 9/42 درصد، برنج 2/31 درصد، حبوب 7/19 درصد، میوههای تازه 3/34 درصد، سبزیهای تازه 3/26 درصد، گوشت قرمز 1/8 درصد، گوشت مرغ 35 درصد، قند و شکر 8/20 درصد، چای 2/13 درصد و روغن نباتی 6/8 درصد افزایش یافته است. این گزارش که حاصل بررسی تغییرات قیمتی کالاها در هفته منتهی به 18/1/96 است همچنین نشان میدهد در این هفته نرخ 4 گروه مواد خوراکی افزایش و قیمت 5 گروه دیگر کاهش داشته است؛ البته 2 گروه مواد خوراکی تغییر قیمت نداشت. بر این اساس نرخ حبوب، میوههای تازه، سبزیهای تازه و گوشت قرمز افزایش و نرخ گروههایی نظیر لبنیات، تخممرغ، گوشت مرغ، قند و شکر و چای کاهش داشته است، همچنین نرخ روغن نباتی و برنج نسبت به هفته قبل از آن تغییری نداشت. در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت کره پاستوریزه معادل 4/2 درصد نسبت به هفته مشابه ماه قبل کاهش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخممرغ معادل 2/2 درصد کاهش یافت و شانهای 109000 تا135000 ریال فروش رفت. در این هفته در گروه برنج قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 5/0 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. در گروه حبوب قیمت عدس و لوبیا بدون تغییر بود. بهای لوبیا چشمبلبلی معادل یک درصد و لوبیا سفید 4/0 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 3/0 درصد تا 4/0 درصد افزایش یافت. در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی و انار عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای تمام اقلام این گروه بین 5/5 درصد تا 4/28 درصد افزایش داشت. در گروه سبزیهای تازه قیمت کدو سبز معادل 5/26 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 3 درصد تا 6/24 درصد افزایش یافت. در هفته مورد گزارش، قیمت گوشت گوسفند معادل 3/0 درصد و گوشت تازه گاو و گوساله 2/0 درصد افزایش ولی بهای گوشت مرغ 4 درصد کاهش داشت. در این هفته قیمت قند 9/1 درصد، شکر 4/2 درصد و چای خارجی 4/0 درصد کاهش یافت. قیمت انواع روغننباتی ثابت بود.