printlogo


کد خبر: 174887تاریخ: 1396/2/12 00:00
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت:
گوشت گوسفندی باز هم گران شد

رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی با اشاره به افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار یکی از دلایل روند صعودی شدن قیمت‌ها را صادرات رسمی و غیررسمی دام زنده اعلام کرد. علی‌اصغر ملکی در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی نسبت 2 هفته اخیر افزایش هزار تا 2 هزار تومانی داشته، اظهار کرد: گوشت گوسفندی با قیمت 35 تا 36 هزار تومان به دست مغازه‌دار می‌رسد و با قیمت 39 هزار تومان به مصرف‌کننده  عرضه می‌شود. وی افزود: هر سال در ماه‌ اردیبهشت به‌دلیل افزایش عرضه دام قیمت‌ها روند نزولی به خود می‌گرفت اما در سال جاری به دلیل بارش‌های مناسب و سرسبز شدن صحرا‌ها، دامداران از فروش‌ دام‌های خود امتناع کرده‌اند و دام زنده در میادین با کاهش عرضه روبه‌رو شده است. رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت گوشت گوسفندی در بازار را صادرات رسمی و غیررسمی این محصول دانست و گفت: دام زنده به صورت قاچاق و حتی رسمی به کشورهای همسایه صادر می‌شود و همین امر موجب کمبود دام در میادین شده است. ملکی قیمت هرکیلو دام زنده را بین 15 تا 16 هزار تومان اعلام کرد و گفت: دام زنده نیز نسبت به سال گذشته با افزایش حدود هزار تومانی قیمت روبه‌رو بوده است. وی در ادامه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و پیش‌بینی قیمت گوشت گوسفندی در این ماه اشاره کرد و گفت: درصورتی که وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی‌های لازم برای واردات در مواقع نیاز را انجام دهد و جلوی صادرات گرفته شود در ماه مبارک رمضان با کمبود یا افزایش قیمتی روبه‌رو نخواهیم شد. رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی در انتها قیمت‌ بالای گوشت قرمز بسته‌بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای را منطقی ندانست و خاطرنشان کرد: گوشت‌های قرمز بسته‌بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای از لحاظ کیفیت با نمونه‌های موجود در واحدهای صنفی تفاوتی ندارند و در برخی موارد گوشت‌های ارزان‌قیمت ماده نیز در بین آنها دیده می‌شود. ملکی افزود: در این باره سازمان حمایت از مصرف‌کننده و سازمان بازرسی باید نظارت‌های کافی را در فروشگاه‌ها داشته باشند تا گوشت با قیمت‌های نامتعارف به بهانه‌ کیفیت بالاتر به دست مصرف‌کننده نرسد.


Page Generated in 0/0062 sec