در هفته اول اردیبهشتماه قیمت ۵ گروه کالایی افزایش یافت و ۵ گروه کالایی دیگر هم کاهش قیمت را تجربه کردند.
به گزارش مهر، بانک مرکزی در آستانه هفته دوم اردیبهشت، گزارش نخستین هفته از دومین ماه بهار را در حوزه قیمت کالاها در بازار اعلام کرد. بر این اساس، قیمت برنج، لبنیات، حبوبات، میوههای تازه، سبزیهای تازه و گوشت قرمز نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ گروههایی نظیر تخممرغ، گوشت مرغ، قند و شکر و روغن نباتی کاهش داشته است، همچنین چای این هفته را بدون تغییر قیمت سپری کرده است. براساس گزارش بانک مرکزی در یک سال منتهی به 8 اردیبهشتماه امسال، قیمت گروه لبنیات 2/7 درصد، تخممرغ 2/6 درصد، برنج 3/27 درصد، حبوب 4/23 درصد، میوههای تازه ۲۵ درصد، سبزیهای تازه 1/36 درصد، گوشت قرمز 3/10 درصد، گوشت مرغ 7/24 درصد، قند و شکر ۲۰ درصد، چای 7/13 درصد و روغن نباتی 1/8 درصد افزایش یافته است. در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت کره پاستوریزه معادل 1/1 درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخممرغ معادل 3/9 درصد کاهش یافت و شانهای ۸۰ هزار الی ۱۰۵ هزار ریال فروش میرفت. در این هفته در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل یک درصد و برنج داخله درجه یک
2/0 درصد افزایش داشت و قیمت برنج داخله درجه 2 ثابت بود. در گروه حبوب بهای تمام اقلام این گروه بین 1/1 درصد تا 3/5 درصد افزایش یافت. در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بود، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه شد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه کرده و در گروه میوههای تازه قیمت سیب زرد معادل 3/3 درصد، لیمو شیرین 5/2 درصد و هندوانه 3/4 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 6/1 درصد تا 8/6 درصد افزایش داشت. در گروه سبزیهای تازه قیمت کدو سبز معادل 4/5 درصد و لوبیا سبز 2/1 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1/0 درصد تا 7/22 درصد افزایش یافت. در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند بدون تغییر بود. بهای گوشت تازه گاو و گوساله معادل 3/0 درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ 6/3 درصد کاهش داشت. در این هفته بهای چای خارجی ثابت بود و قیمت قند معادل 7/0 درصد، شکر 9/0 درصد و انواع روغن نباتی 1/0 درصد کاهش یافت.