printlogo


کد خبر: 175649تاریخ: 1396/2/27 00:00
افزایش قیمت 21 کالای خوراکی

از اردیبهشت‌ماه 92 تا اردیبهشت‌ماه 96 از مجموع 35 قلم کالای خوراکی، متوسط رشد قیمت 21 قلم کالا 2رقمی بوده و در 4 سال گذشته رشد بهای برنج 110 درصد و گوجه 102 درصد بوده است. به گزارش فارس، در این دوره زمانی 4 ساله قیمت کالاهایی مانند برنج بیش از 100 درصد افزایش یافته است. در این میان علیرضا احمدی، بنکدار مواد غذایی با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی حبوبات در روزهای پایانی ماه شعبان و نزدیک شدن به ماه رمضان گفت: در ۲ ماه گذشته قیمت این کالا‌ها نسبت به پیش از نوروز با رشد ۲ تا ۳ هزار تومانی همراه بوده است. همچنین علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه صنف توزیع‌کنندگان گوشت گوسفند از افزایش دوباره قیمت گوشت گوسفند با کاهش
۴۰ درصدی عرضه دام خبر داد. وی ایجاد اختلال در ارسال دام به تهران را سبب افزایش قیمت گوشت گوسفند دانست و گفت: گوشت گوسفند در کشتارگاه
۳۵ هزار تومان به مغازه‌دار عرضه می‌شود و ۳۸ تا ۳۹ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.
 


Page Generated in 0/0094 sec