رئیس اتحادیه پزندگان غذاهای سنتی با بیان اینکه عرضه آش و حلیم در ساندویچیها غیرمجاز است، گفت: واحدهای مجاز عرضه با بنرهای متحدالشکل از واحدهای غیرمجاز قابل تشخیص هستند. حسین محمدی در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته کمتر از 10 درصد افزایش یافته است، گفت: با توجه به افزایش حدود 8 درصدی قیمت اقلام و مواد اولیه، قیمت عرضه آش و حلیم در ماه مبارک رمضان، اندکی افزایش یافته است. وی افزود: مواد اولیه از قبیل گوشت، روغن، شکر، گندم، هزینه کارگری و حاملهای انرژی نسبت به سال گذشته تقریبا 8 درصد گران شده است. وی افزود: تمام واحدهای مجاز به عرضه آش و حلیم در سطح شهر تهران با یک بنر متحدالشکل که روی آن نوشته شده «عاملین فروش غذاهای سنتی با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و اتحادیه» از سایر واحدهای عرضه مشخص میشوند. محمدی بیان داشت: این واحدها به صورت تخصصی سالهاست آش و حلیم میپزند و عرضه میکنند و سایر واحدهای عرضه غیربهداشتی و غیرمجاز هستند. حسینی در ادامه به قیمت عرضه آش و حلیم در ماه مبارک رمضان امسال اشاره کرد و افزود: قیمت هر کیلوگرم حلیم معجون با همه مخلفات 15 هزار تومان و هر کیلوگرم آش شلهقلمکار با مخلفات (سیر و پیاز) نیز 15 هزار تومان تعیین شده است.