گروه اجتماعی: رئیس اداره بهداشت و محیط وزارت بهداشت گفت: سیستمهای نظارتی وزارت بهداشت با بهرهمندی از تجهیزات نظارت پیشرفته، قادر به تشخیص کیفیت و سلامت مواد غذایی به کار رفته در آش و حلیم هستند. خسرو صادقنیت درباره نحوه نظارت وزارت بهداشت بر سلامت مواد غذایی در ماه رمضان به میزان گفت: با فرا رسیدن ماه رمضان، امسال وزارت بهداشت سیستم نظارتی متفاوتی را نسبت به مواد غذایی اعمال خواهد کرد و با توجه به مجهز شدن تیم نظارتی به تجهیزات نظارتی پیشرفته، سلامت مواد در کوتاهترین زمان ممکن بررسی شده و با خاطیان این امر برخورد قاطع خواهد شد. وی افزود: برای اولین بار، سیستم نظارتی وزارت بهداشت با بهرهمندی از تجهیزات نظارتی پیشرفته، امکان سنجش میزان آلودگی میکروبی و کیفیت مواد غذایی را در کوتاهترین زمان ممکن فراهم کرده است در حالی که در سالهای گذشته با نمونهبرداری و آزمایش بر این مواد، زمان بیشتری برای تشخیص سطح کیفیت مواد، لازم بوده و احتمال بروز مسمومیت در مردم تا قبل از بررسی سطح کیفیت مواد وجود داشت. رئیس اداره بهداشت و محیط وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: آش و حلیم یکی از مواد غذایی است که در ماه مبارک رمضان بسیار مصرف میشود و فروش آن در همه مناطق شهر به وفور دیده میشود. با وجود گرمای هوا و فساد سریع مواد، نظارت بر سطح کیفیت مواد، رعایت نکات بهداشتی در طبخ آش و حلیم، نگهداری و تازگی محصول ارائه شده به مردم به طور دقیقتری
انجام خواهد شد.