کوه مشکلات سر راه والورده
خوش آمدی!
نیک رایت: تایید شد که ارنستو والورده سرمربی بارسلونا شده است اما سرمربی سابق آتلتیکبیلبائو به عنوان نخستین قدمها چه کارهایی باید انجام دهد؟ والورده به عنوان نخستین قدم باید انتخاب کند که با سیستم فعلی بارسا که تکیه به مهاجمان است کارش را ادامه دهد یا سیستم را تغییر داده و دوباره تیمی بسازد که بازیسازی را از میانه زمین ادامه دهد. لوئیز انریکه در تیمش سیستمی را انتخاب کرده بود که بر اساس آن بازیکنان موظف بودند فقط توپ را به مسی، سوارس یا نیمار برسانند؛ آن هم به سریعترین شکل ممکن. او با این سیستم به موفقیتهایی هم دست پیدا کرد اما سیستم قبلی بارسا که بازیسازی از میانه زمین بود را نادیده گرفت و مستقیما روی مهاجمان تمرکز کرد. بعضیها مانند گیوم بلگه با این روش مخالف بودند، چون به نظرشان باشگاه با این روش از فلسفهاش دور ماند. بلگه گفته بود: «چیزی که از گوآردیولا و قبل از او از یوهان کرویف و فرانک رایکارد یاد گرفتیم این بود که فوتبال بازی میانه زمین است. این فلسفه بارسا هم هست». برای بازگرداندن باشگاه به فلسفه همیشگی، والورده باید گزینههایش در میانه زمین را بیشتر کند. سرخیو بوسکتس بارها در تیم انریکه بیش از اندازه خسته شد و از طرفی هم به نظر بارسا هنوز جانشین مناسبی برای ژاوی هرناندس پیدا نکرده است. برای والورده پیدا کردن یک بازیکن که بتواند در میانه زمین بدرخشد و جای خالی ژاوی را پر کند باید اولویت اول باشد.
رضایت مسی
والورده باید مسی را متقاعد کند او بهترین گزینه برای رهبری بارساست. در پایان فصل آینده قرارداد فعلی ستاره آرژانتینی به اتمام میرسد. ماه گذشته بلگه گزارش داد مذاکرات بخوبی پیش میرود اما تا زمانی که او قلم روی کاغذ نبرد و قرارداد را امضا نکند هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. بویژه که بعد از یک فصل دیگر با عملکرد خیرهکننده، مسی به چند باشگاه سطح بالای لیگ برتری نسبت داده شده است. در نتیجه این هنر والورده است که او را متقاعد کند تا اصلا به پیشنهادات توجه هم نکند. اگر قرارداد مسی پیش از آغاز فصل جدید تمدید شود کل تیم و هوادارانش با انگیزهای جدید فصل را آغاز میکنند.
بازسازی خط دفاعی
در آخرین فصل حضور انریکه در باشگاه خط دفاعی تیم انریکه به نظر نامطمئن میآمد. سردرگمی آنها با این آمار تایید میشود که در 11 بازی اخیرشان تنها 2 کلینشیت داشتهاند. همچنین پیش از این هم شکستهای سنگینی در بازی مقابل پاریسنژرمن، منچسترسیتی و سلتاویگو متحمل شده بودند. ساموئل اومتیتی گزینه مناسبی برای قرار گرفتن در کنار پیکه در خط دفاع خواهد بود اما در شرایطی که آینده ژرمی متئو در باشگاه در هالهای از ابهام است و خاویر ماسکرانو هم سیوسومین تولدش را بزودی جشن خواهد گرفت، والورده مجبور است به فکر تقویت خط دفاعی تیمش هم باشد. شاید هم بهتر باشد بعد از عملکرد فوقالعاده دنی آلوس در بازیهای یوونتوس به بازگرداندن او فکر کند، بویژه که الکس ویدال و سرخی روبرتو به هیچوجه نتوانستند در حد و اندازههای ستاره برزیلی باشند.
استفاده دوباره از لاماسیا
لاماسیا مشهورترین آکادمی فوتبال در دنیا است اما این احساس وجود دارد که در سالهای اخیر افت کرده است. از زمانی که گوآردیولا در بارسا تیمی ساخت که هسته اصلیاش را بازیکنانی که محصول آکادمی بودند، تشکیل داده بود، سرخی روبرتو تنها بازیکنی است که توانسته از لاماسیا به تیم اصلی راه پیدا کند. البته مرتب کردن اوضاع در تیم جوانان جزو مسؤولیتهای سرمربی جدید نیست اما او باید راهی مناسب برای بازیکنانی که از آکادمی به تیم اصلی میآیند پیدا کند.
کلاف مالکیت تراکتورسازی پیچیدهتر شد
شرکت تراکتورسازی ایران با صدور بیانیهای باشگاه تراکتورسازی را متعلق به خود دانست. پس از اختلاف بین ناصر شفق و مالک فعلی تراکتورسازی بر سر مالکیت باشگاه تراکتورسازی تبریز، شرکت تراکتورسازی ایران با صدور بیانیهای این باشگاه را متعلق به خود اعلام کرد و ادعای ناصر شفق را فاقد وجاهت قانونی و حقوقی دانست. متن بیانیه به شرح زیر است: به دنبال درج برخی شایعات در بعضی جراید و شبکههای اجتماعی مبنی بر واگذاری تیم تراکتورسازی به آقای ناصر شفق و انتشار نامهای از سوی سازمان لیگ فوتبال در این مورد که موجب نگرانی عده کثیری از طرفداران این تیم محبوب شد، به اطلاع عموم علاقهمندان این تیم میرساند، تیم تراکتورسازی ایران همواره متعلق به شرکت تراکتورسازی بوده و به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی دیگری واگذار نشده و تمام ادعاهای مطروحه در این زمینه فاقد وجاهت قانونی و حقوقی بوده و تکذیب میشود.