گروه اجتماعی: رئیس مرکز سلامت محیط و کار با بیان اینکه نظارت بر عرضه گوشت گوسفند و مرغ و ماهی با سازمان دامپزشکی است، گفت: درباره عرضه غیرقانونی و کنارخیابانی ذبح گوسفند یا عرضه غیرقانونی مواد غذایی کنار خیابان، نظارت و برخورد برعهده شهرداری است. به گزارش تسنیم، خسرو صادقنیت با تأکید بر اینکه وزارت بهداشت نظارت بر اماکن عمومی عرضه مواد غذایی دارد، افزود: اماکنی که قانونی و دارای شناسنامه هستند توسط وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار میگیرد. صادقنیت با بیان اینکه وزارت بهداشت روی بهداشت پرسنل این اماکن نیز نظارت میکند و آنها را مورد ارزیابی قرار میدهد، افزود: البته ما از مراجع ذیصلاح میخواهیم درباره نظارت و ارزیابی هر کدام مسائل قانونی خودشان را پیگیری کنند. وی درباره نظارت بر رستورانهای بینراهی با ابراز اینکه این رستورانها یکی از مراکزی هستند که مورد توجه ویژه از نظر نظارت و ارزیابی هستند، افزود: در زمانهایی مثل تعطیلات که مراجعه به این اماکن بیشتر میشود نظارتها نیز بیش از روال معمول خواهد بود و بهطور مثال در ایام نوروز نظارت بر این اماکن 2 تا 3 بار در روز انجام میشد. صادقنیت گفت: رستورانها باید از گوشت ذبحشده مورد تایید سازمان دامپزشکی
استفاده کنند.