printlogo


کد خبر: 177772تاریخ: 1396/4/15 00:00
افزایش دوباره قیمت گوشت گوسفندی

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه این نوع گوشت حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده است، گفت: حدود یک ماه است جگر گوسفندی نیز قبل از عرضه به بازار باید ۲۴ ساعت در پیش‌سرد قرار بگیرد. علی‌اصغر ملکی در گفت‌وگو با مهر، اظهار داشت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف‌کنندگان حدود ۴۱ تا ۴۲ هزار تومان است. وی با اشاره به واردات گوشت از استرالیا در حال حاضر، تصریح کرد: برای کنترل بازار گوشت نیازمندیم واردات افزایش یابد، با توجه به اینکه الان فصل تابستان و هوا گرم است و ما با کمبود روبه‌رو هستیم. وی دلایل کمبود دام را مورد اشاره قرار داد و گفت: در ۳ تا ۴ سال اخیر با کشتار بی‌رویه دام‌های مولد در کشور روبه‌رو هستیم که این مساله ما را با مشکل روبه‌رو کرده است.  
 


Page Generated in 0/0077 sec