دنا پلاس گران شد
قیمت جدید دنا پلاس ۴۷ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان اعلام شد. به گزارش تسنیم، ایرانخودرو اخیراً در بخشنامهای قیمت جدید دنا پلاس را 47 میلیون و 960 هزار تومان اعلام کرده است. این خودرو فروردینماه سال جاری حدود 46 میلیون و 31 هزار تومان تعیین قیمت شده بود. به نظر میرسد دلیل افزایش قیمت این خودرو اعمال نرخ بیمهنامه شخص ثالث باشد که باعث شده دنا شاهد افزایش قیمت یک میلیون و 600 هزار تومانی باشد.
بانکها چقدر وام بهاری دادند؟
تسهیلات پرداختی بانکها به بخشهای اقتصادی در 3 ماهه سال ۱۳۹۶ مبلغ 6/1013 هزار میلیارد ریال است که در مقایسه با دوره مشابه پارسال مبلغ 6/79 هزار میلیارد ریال (معادل 5/8 درصد) افزایش داشته است. به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در بخشهای اقتصادی در این مدت مبلغ 8/662 هزار میلیارد ریال (معادل 4/65 درصد کل تسهیلات پرداختی) است که در مقایسه با دوره مشابه پارسال مبلغ 30 هزار میلیارد ریال معادل 7/4 درصد افزایش داشته است. سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن معادل 1/285 هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص 43 درصد از منابع تخصیصیافته به سرمایه در گردش همه بخشهای اقتصادی (مبلغ 8/662 هزار میلیارد ریال) است.
مرغ کیلویی۸۳۵۰ تومان شد
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی گفت: قیمت مرغ به مرز ۸ هزار و ۳۵۰ تومان رسید. به گزارش تسنیم، مهدی یوسفخانی با بیان اینکه قیمت مرغ از ابتدای تیرماه سال جاری تاکنون افت و خیز زیادی داشته است، اظهار داشت: قیمت مرغ زنده در مرغداری برای فروش به کشتارگاه 5 هزار و 400 تومان و این نرخ برای مصرفکنندگان در سطح واحدهای صنفی و خردهفروشیها، 8 هزار و 350 تومان بوده است. وی با بیان اینکه هفته گذشته قیمت مرغ به ازای هر کیلو به 8 هزار و 450 تومان هم رسید، افزایش بیرویه قیمت جوجه یکروزه را از دیگر دلایل گرانی مرغ در کشور برشمرد و بیان داشت: نرخ این نهاده از ابتدای امسال تاکنون روی ریل افزایشی قرار داشته و خیالی برای پایین آمدن از قطار افزایش قیمتها ندارد. وی با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه باید هزار و 500 تومان باشد، افزود: متاسفانه هر قطعه این نهاده تولید طی چند ماه اخیر از 2 هزار و 400 تا 2 هزار و 500 تومان کمتر نبوده است.
سدهای کشور تقریبا خالی است
شرکت مدیریت منابع آب با اعلام اینکه میزان آب ورودی به سدهای کشور در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد کاهش داشته، گزارش داد از مجموع ۱۷۱ سد کشور فقط ۱۳ درصد آنها بین ۹۰ تا ۱۰۰ درصد پر است، ۶۶ درصد آنها تا ۴۰ درصد و ۲۱ درصد نیز کمتر از ۴۰ درصد آب دارند. بر همین اساس، 30 درصد سدهای کشور بین 70 تا 90درصد، 30 درصد سدها بین 50 تا 70 درصد و 7 درصد بین 40 تا 50 درصد آب دارند. به گزارش تسنیم، از ابتدای مهر 95 تا 21 تیر 96 در مقایسه با مدت زمان مشابه پارسال میزان آب ورودی به سدهای کشور 15 درصد کاهش داشته است. براساس این گزارش، ورودی آب به سدهای کشور از ابتدای سال آبی تا 21 تیرماه 36 میلیارد و 100 میلیون مترمکعب بوده که نسبت به ورودی سال گذشته 42 میلیارد و 220 میلیون مترمکعب، 15 درصد کاهش داشته است. این گزارش با اشاره به اینکه ظرفیت کل مخازن سدهای کشور در سال جاری 4 هزار و 907 میلیارد مترمکعب است، اضافه میکند: تنها 60 درصد سدهای کشور پر است. گفتنی است، سدهای جیرفت، کرج، طالقان، لتیان، گلپایگان و ماملو بین 90 تا 100 درصد و سدهای لار، زایندهرود، پیشین، ستارخان و دانشمند کمتر از 40 درصد آب دارند.