قیمت گوشت مرغ که اخیرا به کیلویی حدود ۷۰۰۰ تا بیش از ۸۰۰۰ تومان رسیده، گران نیست و این افزایش قیمت، در پی گرانی جوجه یکروزه و گوشت قرمز اتفاق افتاده است. محمد یوسفی، رئیس انجمن صنفی پرورشدهندگان مرغ گوشتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار داشت: در شرایطی که هر قطعه جوجه یکروزه ۲۵۰۰ تومان به مرغداران تحویل داده میشود قیمت گوشت مرغ نیز باید کیلویی ۸۰۰۰ تا ۸۵۰۰ تومان باشد تا مرغداران زیان نکنند. یوسفی یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت گوشت مرغ را گران شدن محصولات پروتئینی جایگزین مانند گوشت قرمز و لبنیات دانست و افزود: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قیمت منطقی برای هر قطعه جوجه یکروزه را در نهایت ۱۷۰۰ تومان اعلام کردهاند که البته وزارت جهاد کشاورزی این قیمت را
۱۲۲۰ تومان میداند اما مرغداران هر قطعه جوجه یکروزه را ۲۵۰۰ تومان از تولیدکنندگان آن خریداری میکنند که البته با توجه به نداشتن مدرک و فاکتور فروش نمیتوانند آن را ثابت کنند. دستگاههای نظارتی مانند سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و تعزیرات حکومتی نیز به دنبال اسنادی برای یافتن علت این گرانی و برخورد با عوامل آن هستند اما آنها نیز مانند مرغداران هنوز به اسناد قابل اعتنایی دست پیدا نکردهاند.