نگرانی کمیسیون امنیت مجلس درباره حج آینده
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره شرایط برگزاری حج آینده ابراز نگرانی کرد. به گزارش خانه ملت، علاءالدین بروجردی با اشاره به نگرانیهای پیرامون حج آینده، اظهار داشت: در حال حاضر سرکنسولگری و سفارت نداریم، در توافقی که 2 ماه قبل با مسؤول سازمان حج و زیارت صورت گرفت، قرار بر این شد 10 نفر از اعضای وزارت امور خارجه با مصونیت دیپلماتیک، عازم عربستان شوند که مقرر شده بود اوایل شوال، این 10 نفر پس از استقرار، مذاکره کنند و کارتهای ویژه تردد را در اختیار بگیرند. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک ماه از تاریخ این توافق میگذرد، ادامه داد: قرار بود اول شوال به این 10 نفر ویزا بدهند ولی تا امروز ویزای این افراد صادر نشده است و با توجه به اینکه نخستین پرواز حج، در 10 روز آینده انجام میشود، ما هنوز هیاتی نداریم، در حالی که مطابق توافق از پیش انجام شده، این تیم باید مستقر شوند، در حال حاضر هیچ فردی را به عنوان مدافع حجاج خود در عربستان نداریم. بروجردی با بیان اینکه توصیه ما به سازمان حج و زیارت این است از چیزی که امضا کردهاند، دفاع کنند تا عملی و اجرا شود، اظهار داشت: بدون جایگاه محکم و حمایتی، لزومی ندارد ما خود را در شرایط احتمالی سختی قرار دهیم که برای ما مشکلآفرین باشد. آرزو و دعای ما این است بهترین و آبرومندانهترین حج را در حج آینده داشته باشیم ولی لوازم مترتب بر این امر هنوز فراهم نیست.
چه میکنه این ژن عارف!
مصاحبه ویدئویی حمیدرضا عارف، فرزند محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس دهم و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سال 92 واکنشهای زیادی را در فضای مجازی برانگیخت و صحبتهای تقطیع شده وی درباره تحصیلات دانشگاهی و تاثیر ژنتیک بر روند تحصیلی حاشیهساز شد. او در برنامه «خیلی محرمانه» سایت ویدئوگرام درباره مسائل مختلف از جمله فعالیتهای خود و پدرش حرفهایی زد که با اعتراض گسترده در افکار عمومی مواجه شد. به گزارش «وطنامروز»، در ادامه بخشهایی از اظهارات او را میخوانید:
2 سال آخر دبیرستان که بودم، آقای دکتر رئیس دانشگاه تهران بودند؛ آن زمان این بحث آقازادگی و مباحثی که متاسفانه جدیدا مطرح میشود،[نبود] که دلیلش فکر میکنم فرار کردن خیلیها از واقعیتهاست برای اینکه یک مقصر پیدا کنند، ما عادت کردهایم مقصر پیدا کنیم؛ حالا فعلا میخواهند بگویند مقصر آقازادهها هستند. هرکسی که توانایی داشته و به نقطهای رسیده، حتما استعدادهایی در وجودش بوده؛ بالاخره تاثیر وراثت وجود دارد، ژن وجود دارد. پدر و مادر من هر دو جزو شاگرد اولهای کنکور در کشور بودند، مادر من رتبه 15 کنکور داشته؛ این ژن منتقل میشود. ما 3 برادر، هر 3 درسهایمان خوب بوده و خوب تحصیل کردیم. من خودم بعد از اینکه تحصیلاتم در دانشگاه صنعتی شریف به اتمام رسید، سال 85 رفتم آمریکا و با رزومه و نمرات خوبم (من زبانم همیشه خوب بود) در دانشگاه جورج واشنگتن پذیرش گرفتم و PHD روابط بینالملل را در دانشگاه فلوریدا خواندم. آنجا نگاه نمیکنند که تو پسر چه کسی هستی؟ به رزومه نگاه میکنند. هرکسی در این کشور ادعا کند که حمیدرضا عارف بدون توانایی خودش و فقط با تکیه بر پدرش، کاری را انجام داده، من حاضرم در هر جایی که خواست، در هر رشتهای که خواست با او مسابقه بدهم. من واقعا این را ادعا میکنم. من آدمی بودم که همزمان در تحصیلاتم موفق بودم؛ هم در ایران، هم در بهترین دانشگاههای آمریکا درس خواندم. کسانی هم که میگویند از رانت پدرت برای تحصیل در دانشگاه شریف استفاده کردی، بدانند در بهترین دانشگاههای آمریکا هم تحصیل کردهام و هم در رشتههای ورزشی موفقیت داشتم؛ سوابق ورزشی من مشخص است. در تیم شنای نوجوانان اصفهان هم بودم. در کتابخوانی و مقالهنویسی هم همینطور؛ آلبوم موسیقی امیر بیگزند که با محسن چاوشی و هادی حسینی تهیه کردهایم، سال 95 آلبوم برتر موسیقی پاپ کشور شد. بالاخره این خون میآید و میرسد؛ همینطوری که کسی نمیتواند ادعا کند اصل و نسب دارد. افتخار میکنم این تواناییها از 2 تا ژن خوب، هم از طرف مادر و هم از طرف پدر آمده است. خدا هم لطف کرده و در بستر مناسب این کار را انجام دادهایم.