printlogo


کد خبر: 178779تاریخ: 1396/5/5 00:00
نبض جامعه

وزیر بهداشت اعلام کرد
هر  ۵ دقیقه یک حادثه مغزی در کشور
وزیر بهداشت گفت: در شهری که هر ۵ دقیقه یک حادثه مغزی داریم هدف‌گذاری برای رسیدن به زمان کمتر از ۱۲ دقیقه بسیار ارزشمند است. سیدحسن هاشمی در مراسم رونمایی از ۲۰۰ دستگاه موتورآمبولانس اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد، ناوگان موتورآمبولانس را ظرف یک سال آینده در سایر کلانشهرها راه‌اندازی کنیم. به گزارش مهر، وزیر بهداشت از اورژانس به عنوان یکی از نیازهای مردم یاد کرد و گفت: اگر اقدامات اورژانس نامناسب باشد، باعث نارضایتی و نگرانی مردم خواهد شد. وی از نیروهای اورژانس به عنوان فرشتگان نجات یاد کرد و گفت: موقعی که انسان مستاصل است و چاره‌ای ندارد این نیروهای اورژانس هستند که به یاری مردم می‌شتابند. هاشمی با اشاره به زمان طلایی در انجام ماموریت‌ها گفت: حداکثر زمان برای یک بیمار دچار سکته مغزی 3 ساعت است که اگر بعد از این زمان نیز زنده بماند یک فرد معلول و با هزینه‌های سنگین برای خانواده و جامعه خواهد بود. وی حداکثر زمان رسیدگی برای درمان بیماران قلبی و عروقی را یک ساعت اعلام کرد و گفت: این خیلی مهم است که بتوانیم در کمترین زمان در خدمت بیماران اورژانسی باشیم.
8 هزار تماس در روز با اورژانس
وزیر بهداشت با اشاره به این مطلب که 8هزار تماس در روز با اورژانس تهران گزارش می‌شود، افزود: اینکه در کمتر از ۱۲ دقیقه بتوانیم سر ماموریت‌های اورژانسی حاضر شویم خیلی خوب است ولی در حال حاضر به دلیل مشکلات ترافیکی این امر میسر نیست. قاضی‌زاده‌هاشمی از موتورآمبولانس به عنوان یک بیمارستان کوچک نام برد و گفت: این موتورآمبولانس‌ها می‌توانند کمک بسیار مؤثری به مصدومان داشته باشند. وی خاطرنشان کرد: در شهری که هر ۵ دقیقه یک حادثه مغزی داریم هدف‌گذاری برای رسیدن به زمان کمتر از ۱۲ دقیقه بسیار ارزشمند است.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو مطرح کرد
«اقتصاد مقاومتی» اولویت ستاد فناوری نانو
برترین رسانه‌ها و فعالان خبری حوزه فناوری نانو در سال ۹۵، در برج میلاد تهران با حضور مسؤولان ستاد توسعه فناوری نانو و فعالان رسانه‌ای معرفی شدند. امسال در دهمین دوره این جشنواره، بخشی با هدف انتخاب و معرفی «برترین آثار رسانه‌ای» سال ۹۵ در حوزه فناوری نانو در ۴ بخش «رسانه‌های شنیداری»، «رسانه‌های دیداری»، «مطبوعات» و «خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری - تحلیلی» به محورهای جشنواره اضافه شد. به گزارش «وطن امروز»، مهندس احمدوند، مدیر کارگروه ترویج ستاد نانو با تاکید بر نقش رسانه‌ها در توسعه فناوری نانو، اظهار کرد: «برنامه‌های این ستاد با حضور رسانه‌ها به پیشرفت رسیده است و برنامه‌ریزی‌هایی که در این زمینه صورت گرفت، موجب شد فعالیت‌های نانو به نتایج مورد نظر دست یابد.» وی با تاکید بر اینکه نگاه ما در ستاد ارتباط با رسانه‌ها است، یادآور شد: «رسانه‌ها قادر به راستی‌آزمایی‌های علمی نیستند؛ از این رو ما در ستاد با راستی‌‌آزمایی دستاوردهای علمی، مسیر تولید محتوای علمی را برای رسانه‌ها فراهم می‌کنیم.» همچنین سعید سرکار، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو نیز اولویت اول این ستاد را اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: «اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که کشور را از آسیب‌های اقتصادی مصون بدارد و کسی از منظر اقتصادی کشور را تهدید و به عنوان ابزار از آن بهره‌برداری نکند.» دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با تاکید بر اینکه در این ستاد ما در ابتدا به مساله ترویج و توسعه علمی و منابع انسانی متمرکز شدیم، یادآور شد: «با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این زمینه، مبنای مناسبی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در اختیار داریم و ما باید با استفاده از این پایه، برنامه‌ریزی‌هایی داشته باشیم تا بتوانیم اقتصاد دانش‌بنیان را در کشور محقق کنیم.» سرکار با اشاره به نقش رسانه‌ها در توسعه تکنولوژی و فناوری در کشور اضافه کرد: «رسانه‌ها زبان گویای جامعه هستند و باید دستاوردهای محققان کشور را به مسؤولان کشور ارائه دهند».
 


Page Generated in 0/0070 sec