با تکمیل پرونده توسط پلیس آگاهی
پرونده متهمان مرگ «بنیتا» به دادسرا میرود
به دنبال تکمیل پرونده متهمان مرگ «بنیتا» توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ، این پرونده به دادسرا ارسال میشود. به گزارش تسنیم، پرونده متهمان ربودن و مرگ «بنیتا» دختربچه 8 ماههای که جسدش بامداد چهارشنبه پس از 6 روز، در خودرویی که با آن به سرقت رفته بود کشف شد، با تکمیل تحقیقات پلیس آگاهی، صبح یکشنبه به دادسرا ارسال میشود. بر اساس این گزارش، با بازسازی صحنه ربودن این دختربچه 8 ماهه در صبح روز گذشته و تکمیل پرونده متهمان، پرونده هر دو متهم ربودن و مرگ «بنیتا» صبح فردا در اختیار مرجع قضایی قرار خواهد گرفت. پس از انتشار خبر ربوده شدن این دختربچه 8 ماهه در صبح روز بیست و نهم تیر ماه در شبکههای اجتماعی، تلاشهای زیادی برای یافتن سرنخی از این کودک انجام شد که متاسفانه بهرغم تمام این تلاشها جسد این دختر معصوم در خودروی پدرش که به همراه وی به سرقت رفته بود در پاکدشت ورامین کشف شد. این در حالی بود که کشف جسد «بنیتا» به دنبال دستگیری سارقان خودروی مذکور توسط پلیس اتفاق افتاد.
رئیس پلیس فتا اعلام کرد
توئیتر و تلگرام بستر عملیاتهای تروریستی
رئیس پلیس فتای ناجا درباره رفع فیلتر توئیتر اظهار کرد: چنین چیزی صحت ندارد و توئیتر رفع فیلتر نخواهد شد. سردار کمال هادیانفر به ایسنا افزود: توئیتر عامل فعالیت تروریستهاست و من در نشست اسپانیا رسما به مدیر آن گفتم در حال حاضر بیش از 750 هزار نفر در دنیا از داعش طرفداری میکنند و عامل تروریستی داعش هستند و تمام فعالیت آنها در توئیتر رخ میدهد. وی با اشاره به عملیات تروریستی داعش در مجلس و حرم امام(ره) گفت: ما فراموش نکنیم هماهنگیهای همین عملیات تروریستی گروهک داعش در تهران تماما در تلگرام رخ داد. هادیانفر با تاکید بر اینکه ما چنین مواردی را فراموش نمیکنیم، تصریح کرد: مدیر تلگرام هم این موضوع را میداند و ما این موارد را به آنها منتقل کردهایم. به گفته رئیس پلیس فتای ناجا، بستر عملیاتهای تروریستی و ارتباطی تروریستها در دنیا در درجه اول توئیتر و در درجه دوم تلگرام است. وی در پایان تصریح کرد: بنابراین با توجه به وضعیت موجود توئیتر رفع فیلتر نخواهد شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خبر داد
برخورد پلیس با نمادهای موادمخدر روی البسه و خودروها
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از برخورد با خودروها و فروشندگان البسه دارای استیکر و نمادهای موادمخدر همچون ماریجوانا و... خبر داد. سردار مسعود زاهدیان در گفتوگو با ایسنا، درباره خودروهایی که رانندگانشان اقدام به چسباندن نمادهای موادمخدر در قسمتهای مختلف آن میکنند، گفت: تبلیغ و تشویق به مصرف موادمخدر جرم است، از این رو چنین اقداماتی هم جرم محسوب شده و با خودروهایی که نمادهایی از موادمخدر روی بدنه یا بخشهای مختلفی از آنان نصب شود برخورد خواهد شد. وی ادامه داد: ما این موضوع را با پلیس راهور مطرح کرده و از آنان خواستیم به این موضوع نیز ورود کنند که خوشبختانه هماهنگی خوبی نیز در این زمینه وجود دارد. رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا همچنین با اشاره به البسه و اقلام تزئینی که چنین نمادهایی روی آن چاپ شده نیز به ایسنا گفت: این موضوع را نیز با اصناف و پلیس اماکن مطرح کرده و قطعا با چنین مواردی نیز برخورد خواهد شد. زاهدیان با اشاره به اینکه ممکن است برخی ناآگاهانه از چنین اقلامی استفاده کنند، اظهار کرد: برخورد با چنین افرادی در دفعات نخست به شکل ارشادی است اما قطعا میان چنین فردی با افرادی که با هدف ترویج و اشاعه مصرف مواد مخدر دست به چنین اقدامی میزنند تفاوت وجود دارد، ضمن اینکه فروشگاهها نیز باید بدانند عرضه چنین نمادهایی ممنوع و غیرقانونی است.