مدیر نظارت بر داروی سازمان غذا و دارو اعلام کرد
کمبود 200 قلم داروی کمیاب در کشور
مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو گفت: کمبود ۲۰۰ قلم داروی کمیاب در کشور، بیماران را در روند درمان، دچار مشکل کرده است. اکبر عبداللهی به میزان گفت: سامانه ۱۴۹۰ علاوه بر راهنمایی مردم، به عنوان سامانهای برای آگاهی از کمبودهای دارویی داروخانهها محسوب میشود که مخاطبان با اعلام نواقص دارویی، نیازهای دارویی را تا حدی مشخص میکنند. وی افزود: در حال حاضر بزرگترین مشکل دارویی ما در کشور، داروهای برند است که با وجود داروهای تولید داخل، بیمار و پزشک متقاضی برند خارجی هستند که اخیرا ۲۰۰ قلم دارو جزو پرطرفدارترین اقلام دارویی بوده است که از این تعداد، ۱۲۰ قلم مربوط به داروهای برند است و ۵۰ قلم مابقی، داروهایی است که مردم نمیدانند از کجا میتوان آنها را تهیه کرد. مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: داروهای کمیاب در همه داروخانهها قابل فروش نیست و بیماران باید برای تهیه آن به برخی داروخانههای خاص در سطح شهر مراجعه کنند. یکی از کابردهای مهم این سامانه، معرفی داروخانههای خاص به متقاضیان و رفع نیاز به داروهای کمیاب است. وی عنوان کرد: از بین ۲۰۰ داروی کمیاب، ۳۰ قلم آن به داروهایی تعلق دارد که در بازار جهانی با کمبود روبهرو است یا شرکتهای تولیدکننده آن در عرضه بموقع داروها کوتاهی کردهاند، بنابراین عدم دسترسی به آنها بسیاری از بیماران را در بحث درمان، دچار مشکل کرده و باید این روند پیگیری شود تا از مراجعه مردم به بازار سیاه جلوگیری شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی اعلام کرد
افزایش 2200 میلیاردی بودجه پرداختی صندوق بازنشستگی
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: برای اصلاح حقوق بازنشستگی امسال 2200 میلیارد تومان به بودجه پرداختی صندوق اضافه شده که با این حساب میانگین افزایش حقوق بازنشستگان با حقوق کمتر از 2 میلیون تومان
5/18 درصد خواهد بود. به گزارش فارس، محمود اسلامیان در نخستین کنگره مجمع عالی کانونهای بازنشستگی کشوری در هتل المپیک، گفت: با همت رؤسای کانونهای بازنشستگی اولین مجمع کانونها برگزار شد و امیدواریم مشکل قانونی ثبت این تشکلها در وزارت کشور حل شود. وی ادامه داد: یک صندوق در رابطه با معیشت و زندگی بازنشستگان است که در 8 سال دولت قبل افزایش حقوق بازنشستگان متناسب با تورم نبود. در آن 8 سال عقلانیت را از دست دادیم و بازگرداندن آن شرایط به وضعیت نرمال سخت بود. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: شاهد کاهش قدرت خرید بازنشستگان بودیم که میخواهیم اکنون آن را اصلاح کنیم، هرچند این کار زمانبر است به طوری که در سال قبل 600 میلیارد تومان برای اصلاح ردههای پایینتر حقوق تخصیص دادیم و امسال 2200 میلیارد تومان بر بودجه پرداختی افزوده شد. اسلامیان ادامه داد: با این حساب میانگین افزایش حقوق بازنشستگان با حقوق زیر 2 میلیون و 100 هزار تومان 5/18 درصد افزایش یافته است. وی با اشاره به جشنواره ورزشی بازنشستگان، گفت: باید امور بازنشستگان به خود آنها واگذار شود در میان بازنشستگان افراد برتر و لایقی در حوزه ورزشی داریم که میتوانند امور را به دست بگیرند. امسال 90 درصد مدیریت جشنواره بازنشستگان کشوری توسط خود آنها انجام شد. همچنین در این همایش عارفنیا، مشاور معاون اقتصادی صندوق نیز گفت: قبلا با انبوهی از پروندههای حقوقی روبهرو بودیم به طوری که گاهی 1500 پرونده در ماه وجود داشت اما اکنون تعداد پروندهها ماهانه به 10 یا 15 مورد رسیده است.