printlogo


کد خبر: 180150تاریخ: 1396/5/31 00:00
نبض جامعه

با حکم تعزیرات حکومتی صورت گرفت
جریمه 15 میلیاردی برای عامل فروش کودهای تقلبی
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از محکومیت 15 میلیارد ریالی عامل فروش کودهای تقلبی خبر داد. به گزارش فارس، علی مبشری با اشاره به شکایت تعدادی از کشاورزان مبنی بر خرید کود تقلبی از یک شرکت تولیدی، گفت: با ارسال گزارش تخلف از سازمان صنعت، معدن و تجارت، شعبه ششم این اداره کل رسیدگی به پرونده را به عهده گرفت. وی افزود: شعبه یادشده ضمن احضار نماینده شرکت و اخذ دفاعیات این شرکت، نمونه کود تولیدی را برای انجام آزمایش به سازمان جهاد کشاورزی ارسال کرد که گزارش‌های کارشناسی جهاد کشاورزی بیانگر این مساله بود که محتویات کود تولیدی با برچسب روی کود همخوانی ندارد و این کود مجوز تولید نیز نداشته است. مبشری تصریح کرد: با محرز شدن تخلف، شعبه رسیدگی‌کننده شرکت متخلف را به پرداخت خسارت به شاکیان پرونده به میزان 5 میلیارد ریال و جریمه نقدی در حق دولت به میزان 10 میلیارد ریال محکوم کرد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا  اعلام کرد
کشف 5/98 درصدی آدم‌ربایی‌ها
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: 5/98 درصد آدم‌ربایی‌های کشور از سوی ماموران پلیس در کشور کشف می‌شود. سردار محمدرضا مقیمی درباره تعداد پرونده‌های آدم‌ربایی و کودک‌ربایی در کشور به میزان گفت: خوشبختانه میزان وقوع آدم‌ربایی و کودک‌ربایی در کشور به میزانی نیست که برای کشور ناامنی ایجاد کند و مردم دچار هراس شوند که تعداد زیادی آدم‌ربایی در روز رخ می‌دهد. وی ادامه داد: در سال جاری از تعداد آدم‌ربایی‌های رخ داده در کشور
5/98 درصد توسط ماموران پلیس آگاهی در سراسر کشور کشف شده و با رهایی گروگان، متهمان پرونده‌ها دستگیر شده‌اند. در باقی پرونده‌ها نیز گروگانگیران با خانواده ربوده‌شدگان به توافق رسیده و افراد موضوع را به پلیس اطلاع نداده‌اند. رئیس پلیس آگاهی ناجا تاکید کرد: میزان کشف آدم‌ربایی و کودک‌ربایی در کشور امسال 25 درصد رشد داشته است.

قوانین برای اشتغال زنان دست‌وپاگیر است
مشاور امور زنان وزارت علوم با تاکید بر اینکه قوانین برای اشتغال زنان در پست‌های مدیریتی دست‌و‌پا گیر است،‌ گفت: گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها برای جذب بانوان در چارچوب هیات علمی مقاومت می‌کنند. به گزارش ایلنا، الهه حجازی، مشاور امور زنان وزارت علوم درباره حضور کم بانوان در هیات علمی دانشگاه‌ها و پست‌های مدیریتی گفت: یکی از علت‌هایی که فقط 17 درصد زنان در اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها هستند، این است که در 10 سال گذشته و قبل از آن تعداد دانشجویان زن در دوره‌های ارشد و دکترا کم بود، بنابراین زمانی که تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی زن کم باشد، متقاضی هیات علمی خانم نیز کم می‌شود اما در 5 سال اخیر روندی شروع شده که نسبت دانشجویان دکترا در حال به تعادل رسیدن است و نتیجه آن شده که در سال‌های 93 و 94، 48 درصد فارغ‌التحصیلان دوره دکترا، زنان هستند. وی ادامه داد: این 48 درصد وارد چرخه کار شده و بخشی از آنها در هیات علمی دانشگاه‌ها فعالیت خواهند کرد.  او با اشاره به خودباوری در زنان گفت: همچنین پست‌های مدیریتی،‌ مسؤولیتی سنگینی است که در آن به مسائل زنان بی‌توجه بوده‌اند، یعنی شرایط برای پست‌های مدیریتی بین زنان و مردان یکسان است و اکثر بانوان به خاطر نقش‌های چند‌گانه‌ای که دارند،‌ نمی‌توانند در این پست‌ها فعالیت کنند. البته بانوانی هستند که برای این امور علاقه‌مند هستند و به ندرت و با سختی فراوان این مسؤولیت را قبول می‌کنند. حجازی با تاکید بر اینکه قوانین برای اشغال پست‌های مدیریتی توسط زنان، دست‌وپاگیر است، گفت: به طور مثال بانوان برای فرصت‌های مطالعاتی نمی‌توانند خانواده‌هایشان را همراه ببرند در صورتی که مردان می‌توانند همراه با خانواده به فرصت‌های مطالعاتی بروند.
 


Page Generated in 0/0081 sec