عضو شورایعالی فضای مجازی:
«تلگرام» پیامرسان خوبی برای آموزش دانشآموزان نیست
رضا تقیپور، عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی در برنامه پرسشگر با اشاره به ضرورت ایجاد شبکه پیامرسان برای دانشآموزان، اظهار داشت: در دولت دهم هوشمندسازی مدارس را داشتیم و بحث ایجاد زیرساخت ارتباطی مطرح بود که امروز جوابگو است. درباره زیرساخت نرمافزاری حداقلی وجود داشت و برای تمام مدارس 2 مگابیت بر ثانیه را اجباری کردیم. وی ادامه داد: بخش عمده این موضوع پیاده شد و در حال حاضر از نظر ارتباطی مشکلی نداریم اما موضوع مهم محتوای شبکه است؛ ضمن اینکه در دنیا این موضوع مطرح است که شبکههای پیامرسان به صورت تخصصی ایجاد میشود. عضو شورایعالی فضای مجازی افزود: در سالهای 89 تا 91 جلساتی را با دبیرکل شورایعالی آموزشوپرورش داشتیم اما این گلایه را داریم که آموزشوپرورش در اینباره اقدام نکرده است.
تقیپور با اشاره به ضرورت هوشمندسازی مدارس و اقدامات صورتگرفته در دولتهای نهم و دهم، خاطرنشان کرد: برنامهای داشتیم تا 2 هزار مدرسه در کشور هوشمند شود و حداقل برای 500 مدرسه آزمایشگاه ایجاد کردیم که باید این موضوع تداوم پیدا کند. وی تأکید کرد: تلگرام پیامرسان خوبی برای کار آموزشی دانشآموزان نیست و باید پیامرسان اختصاصی داشته باشیم؛ ضمن اینکه این موضوع مطرح است که چرا این همه فرصت اقتصادی را به یک شرکت پیامرسان خارجی دادهایم و از تولید داخلی استفاده نمیکنیم.
معاون وزارت بهداشت خبر داد
فوت سالانه ۱۵ هزار و ۹۰۰ ایرانی در حوادث ترافیکی
سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی، گفت: سالانه ۱۵ هزار و ۹۰۰ نفر در ایران در اثر حوادث ترافیکی فوت میکنند و ۷۶۸ هزار مصدوم این حوادث نیز به بیمارستانها منتقل میشوند که از این تعداد ۳۸۰ هزار نفر در بیمارستان بستری میشوند.
به گزارش «وطن امروز»، حریرچی افزود: به عبارتی دیگر 5/0 درصد مردم ایران به دلیل حوادث ترافیکی در سال بستری میشوند. قائممقام وزارت بهداشت با بیان اینکه ۷۰ تا ۹۰ درصد وقوع حوادث ترافیکی به دلیل عوامل انسانی رخ میدهد، افزود: مردم باید رفتار ترافیکی خود را تغییر دهند و مسؤولان به ایمنی جادهها رسیدگی کنند و کیفیت خودروها را ارتقا دهند؛ بهتر است مردم از سفرهای غیرضروری به منظور کاهش حوادث ترافیکی اجتناب کنند.
صدور شناسنامه برای کودکان دارای مادر ایرانی و پدر افغان
معاون رفاهی وزارت رفاه از آغاز سرشماری زنان ایرانی دارای همسر افغان خبر داد و گفت: موضوع صدور کارت هویت و شناسنامه برای کودکان زنان ایرانی دارای همسر افغان در کمیسیون لوایح دولت تصویب شد. به گزارش فارس، احمد میدری گفت: هفته گذشته مساله صدور کارت هویت، شناسنامه و همچنین کارت سلامت برای کودکان زنان ایرانی دارای همسر افغان در کمیسیون لوایح دولت به تصویب رسید و امیدواریم این لایحه بزودی در دولت تصویب شود. وی ادامه داد: از هفته گذشته سرشماری زنان ایرانی دارای همسر افغان از استان قم آغاز شده و از هفته جاری این سرشماری در کل کشور انجام خواهد شد. معاون رفاهی وزارت رفاه گفت: این زنان میتوانند کد ملی خود را به سامانه 2000195 پیامک کنند.