عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: تولید عسل از زنبورستانها تا فروش در بازار مصرفی باید بهطور مستقیم زیر نظر وزارت کشاورزی و سازمان استاندارد قرار بگیرد تا بتوان از کیفیت برتر عسل ایرانی در بازار جهانی محافظت کرد. علی ابراهیمی در گفتوگو با خانه ملت، درباره وضعیت تولید عسل در کشور گفت: اگر تولید عسل با شکر همراه باشد با قیمتی که شکر در بازار دارد، نرخ عسل کیلویی 15 هزارتومان بهطور مسلم طبیعی نیست. وی با بیان اینکه مبدأ تولید عسلهای 15 هزار تومانی از محل شهد گل و گرده نیست، تصریح کرد: برای شناسایی عسل مرغوب باید با تستهای آزمایشی درصد میزان قند موجود در عسل مشخص شود تا بتوان تشخیص داد در تولید عسل چه میزانی از ساکروز یا بهطور مستقیم از شهد گل استفاده شده است. ابراهیمی قیمت 12 الی 15 هزارتومان برای عسل طبیعی با توجه به هزینههای تولید عسل طبیعی در کشور را نشدنی دانست